Index / Cars / Hoe maak je een Side Marker op een Toyota RAV4 Vervangen

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Side Marker op een Toyota RAV4 Vervangen

De Toyota RAV4 is een kleine SUV met kant markers in het voertuig koplamp montage. Verwijderen van het samenstel niet nodig om het knipperlicht lamp vervangen. Op de RAV4, kunt u eenvoudig bereiken achter de koplamp assemblage voor toegang tot de lam

Advertisement

De Toyota RAV4 is een kleine SUV met kant markers in het voertuig koplamp montage. Verwijderen van het samenstel niet nodig om het knipperlicht lamp vervangen. Op de RAV4, kunt u eenvoudig bereiken achter de koplamp assemblage voor toegang tot de lamp en de houder. Het dragen van handschoenen voor de procedure voorkomt dat uw huid tegen nadelige gevolgen voor de lamp.

Wat je nodig hebt

handschoenen

Side marker lamp nummer 7443

schroevedraaier

Open de RAV4 motorkap. Zet de motor af.

Controleer de ruitensproeiervloeistof spuitmond aan de voorkant, rechterbovenhoek van het motorcompartiment. U zult een kleine clip op de achterkant te zien. Het verwijderen is het noodzakelijk om de zijmarkeringslichten te vervangen aan de kant van de bestuurder. Als u het vervangen van de passagierszijde side marker, het is niet nodig.

Trek de clip omhoog, om deze te verwijderen. Pak het mondstuk en duw het naar achteren. Dit geeft u voldoende ruimte om uw hand te bereiken achter de koplamp assemblage, naar de kant marker te vervangen.

Draai de basis van de side marker lamp tegen de klok in, om het uit de vergadering te verwijderen. De zijkant marker lamp is de buitenkant lamp in de vergadering.

Trek aan de kant marker lamp uit de basis, zorgvuldig. Pak de nieuwe kant marker lamp, en plaats deze in de basis. Draai er niet aan. Steek de lamp basis terug in de montage. Draai de klok mee.

Beweeg de voorruit sproeierkop terug naar de oorspronkelijke positie, indien nodig. Plaats de klem terug in het gat. Het centrum van de punaise clip zal worden verhoogd. Tik hem met een kleine schroevendraaier om de clip te beveiligen.

Share This Post