Index / Sport en fitness / Hoe maak je een Shooting Range Build

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een Shooting Range Build

Schattingen stellen dat er overal van 77 miljoen naar bijna 100 miljoen pistool eigenaren in de Verenigde Staten. Velen van hen genieten sportschieten en het hebben van een achtertuin bereik kan uren speelplezier. Zeroing in een geweer, of ervoor te

AdvertisementSchattingen stellen dat er overal van 77 miljoen naar bijna 100 miljoen pistool eigenaren in de Verenigde Staten. Velen van hen genieten sportschieten en het hebben van een achtertuin bereik kan uren speelplezier. Zeroing in een geweer, of ervoor te zorgen dat de nauwkeurigheid, is ook van groot belang voor het jachtseizoen begint. Een goed aanbod zorgt voor de nodige faciliteiten om dit goed te doen.

Het bouwen van een simpel pistool bereik in de achtertuin kan een eenvoudig proces zijn als je genoeg ruimte om het veilig te gebruiken.

Wat je nodig hebt

Beweegbare doel stands

Twee 8-foot 4 X 4 houten palen

40-pound beton bag

Beslissen over het type van vuurwapens en munitie die zullen worden gebruikt, en de gewenste afstand tot het doel. Dit zal de langste lengte die nodig is voor een schietpartij rijstrook te bepalen.

Enquête het land, op zoek naar natuurlijke vangnetten en wat potentieel ligt buiten het doel. Als er gebieden zoals woningen binnen de afstand van het type munitie dat je, heroriënteren het doelgebied zal gebruiken om eventuele overschrijding kogels vanaf de landing onder de mensen te voorkomen.

Stapel vuil hoog met een grondverzetmachine een berm te maken, of het versterken van een natuurlijke berm tot het ten minste 4 voet hoger dan de bovenkant van het doel staan. Dit is de kogel backstop. Gebruik geen materiaal zoals strobalen kogels die gemakkelijk kan doordringen. In het algemeen, een .22 Long Rifle cartridge moet 24 inches van dicht opeengepakte vuil toereikend te zijn, terwijl hogere-powered geweren kan het nodig zijn tot 48 inch.

Gebruik geen bouwmateriaal niet gebruiken, zoals steen of beton dat een ricochet terug naar de schutter kan veroorzaken.

Monteer hetzij roerende of permanent doelwit houders direct voor de backstop. Voor een permanente houder, zet de twee 4 X 4 houten palen in beton 4 voeten uit elkaar en loodrecht met de schietpartij gebied. Staple kippengaas tussen de palen. Gebruik houten wasknijpers diverse papieren doelen in één keer naar het kippengaas te houden.

Share This Post