Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe maak je een shirt Cut naar Hang Off the Shoulder

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe maak je een shirt Cut naar Hang Off the Shoulder

Gebreide stof rekt, vooral wanneer het wordt gesneden. De truc om het draaien van een crew-hals T-shirt in een off-the-schouder over overhemd is om zo weinig mogelijk te snijden. Snijd de nek uit een shirt met korte mouwen en draag het over een neon-

AdvertisementGebreide stof rekt, vooral wanneer het wordt gesneden. De truc om het draaien van een crew-hals T-shirt in een off-the-schouder over overhemd is om zo weinig mogelijk te snijden. Snijd de nek uit een shirt met korte mouwen en draag het over een neon-gekleurde tank top, zodat slechts één riem shows. Of gebruik een lange T-shirt om een ​​off-the-shoulder badpak bedekken. Snijd de nek uit van een trui en draag hem over je turnpakje voor een dans op te warmen. De open hals houdt je van het krijgen van te warm.

Wat je nodig hebt

schaar

Knip de kraag uit een T-shirt of sweatshirt. Snijd net onder de stiksels lijn.

Probeer het shirt op. Trek het shirt naar beneden over je schouder om voorzichtig rekken de hals. Als de hals opening groot genoeg is, bent u klaar.

Snijd de nek 1/2 inch onder de vorige snijlijn als de opening te klein was.

Blijven proberen op het shirt en snijd de hals 1/2-inch totdat u tevreden bent met het shirt zijn.

Hints

De opening in het shirt zal strekken als je het draagt. Stoppen met snijden wanneer de nek is nog steeds een beetje hoger dan je wilt dat het is.

Share This Post