Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe maak je een Shiny Starter in Pokémon FireRed Make

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe maak je een Shiny Starter in Pokémon FireRed Make

Shiny Pokémon schitteren bij verzending in de strijd en zijn een andere kleur dan de reguliere Pokemon. Ze zijn ook zeldzaam, met een 1-in-8192 kans op het ontmoeten van één. Dezelfde odds gelden voor de starter Pokemon geselecteerde begin Pokémon Fi

Advertisement

Shiny Pokémon schitteren bij verzending in de strijd en zijn een andere kleur dan de reguliere Pokemon. Ze zijn ook zeldzaam, met een 1-in-8192 kans op het ontmoeten van één. Dezelfde odds gelden voor de starter Pokemon geselecteerde begin Pokémon FireRed. Hoewel de kans klein, er is een methode die uiteindelijk de Pokémon zal je glimmende kiezen. Hoewel er is niet te zeggen hoe lang het zal duren, zal geduld zegevieren.

Wat je nodig hebt

Pokémon FireRed

Game Boy Advance

Start een nieuw spel door te kiezen voor "New Game" bij het hoofdmenu na de titel scherm. Als dit de eerste keer dat het spelen van het spel, zal een nieuw spel automatisch gestart wanneer u op "Start" bij het titel scherm.

Kies of je een jongen of een meisje, de naam van je karakter, dan is de naam van je rivaal. Het spel begint je af in uw kamer.

Ga de trap af naar de rechterbovenhoek van het scherm en je huis te verlaten. Ga naar het noorden tot de grazige plekken aan de rand van Pallet Town. Professor Oak stopt u en brengt je naar zijn laboratorium om uw starter Pokémon te kiezen.

Druk op de knop "Start" en selecteer "Opslaan" om je spel op te slaan.

U kunt kiezen uit Bulbasaur, Charmander of Squirtle door het naderen van de juiste Pokéball op de tafel naar rechts en op de "A" Als de Pokéball u kiest is niet de Pokémon die je wilt, druk op de "B" of "Nee" om een ​​ander te kiezen.

Druk op "Start" na het kiezen van je Pokémon. Markeer dan het menu "Pokemon" en druk op "A." Kies je Pokémon, druk op "A" te selecteren en vervolgens "OVERZICHT." Als de Pokémon is een andere kleur dan normaal en heeft een kleine ster op de overzichtspagina, het is glanzend. Zo niet, reset je spel.

Herhaal stap 5 en 6 zo vaak als nodig, totdat u een glanzende Pokémon te krijgen.

Share This Post