Index / Sport en fitness / Hoe maak je een Shimano Rear Derailer Install

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een Shimano Rear Derailer Install

Als u uw fiets zijn het omzetten van een vaste-gear of single-speed naar een multi-speed weg of mountainbike, of zijn onherstelbaar beschadigd uw bestaande derailleur, zal je nodig hebt om een ​​nieuwe te installeren. Shimano derailleurs moet goed wo

AdvertisementAls u uw fiets zijn het omzetten van een vaste-gear of single-speed naar een multi-speed weg of mountainbike, of zijn onherstelbaar beschadigd uw bestaande derailleur, zal je nodig hebt om een ​​nieuwe te installeren. Shimano derailleurs moet goed worden afgesteld voor gebruik, of de tandwielen niet goed verschuiven, wat resulteert in schade aan het wiel, ketting of de derailleur, en mogelijk letsel. De meeste Shimano derailleurs zijn dezelfde als derailleurs andere merken 'geïnstalleerd, met uitzondering van de snelle opkomst model, dat aangepast wordt met behulp van het grootste kransje eerste.

Wat je nodig hebt

kettingpons

Phillips schroevendraaier

Inbussleutel set

Tang

Zoek de derailleur hanger op uw fiets. Het is aan de onderste hoek van het frame, de vorm van een haak die zit op de achteras, met schroefgaten voor montage aan het frame en houd de derailleur. Lijn de derailleur met behulp van de uitlijning blok, dat de kooi geopend houdt totdat je nodig hebt om de limiet aanpassingen te maken. Stevig vast de 5 mm zeskantbout door de montage gat met de inbussleutel.

Rijg de ketting rond het grootste radertjes, zowel voor als achter, en door de derailleur. Sluit de uiteinden en gebruik een kettingpons om de ketting te voltooien. Als u de installatie van een nieuwe keten en hebben niet de juiste lengte te gebruiken het niet, handmatig de nieuwe ketting om het grootste kransje draad in zowel de voor- en achterzijde, via de derailleur, trek de ketting strak en deze lengte te meten. Laat de ketting uit twee schakels 'de moeite waard en het gebruik van de keten gereedschap om de ketting aan elkaar vast te maken.

Trek de derailleur kabel strak en haal het door de stelschroef en in de ankerbout, die het einde van de kabel aan het op zijn plaats te houden klemmen. Het moet een groove die de kabel ligt in hebben. Gebruik een tang om de kabel onderwezen als je de bout draai te houden, aangezien dit veel stress op je vingers kan worden. Draai de bout met een inbussleutel.

Verwijder de uitlijning blok en stel de indexering van de shifter. Verplaats de ketting om het kleinste tandwiel, dan verschuiven naar de volgende grootste versnelling. Als de ketting niet verschuift, draai de stelschroef en probeer het opnieuw verschuiven. De stelmoer wordt gebruikt om toe te voegen of te verlichten spanning in de kabel. Ga door het verschuiven door de versnellingen en het maken van aanpassingen aan de stelmoer als dat nodig is.

Stel de ondergrens schroef om de derailleur beweging in de richting van het wiel te beperken. Deze schroef is de laagste van de twee stelschroeven, die zich aan de achter- of buitenzijde van de derailleur en het label "L" Schakel de derailleur naar het grootste tandwiel en draai de schroef met de klok mee tot het uiterste weg te duwen van het wiel, of linksom om de limiet te verplaatsen in de richting van het wiel. Als de pedalen worden gedraaid, mag de ketting niet springen uit het stopcontact of wrijven tegen de derailleur kooi.

Stel de bovengrens schroef om de derailleur beweging in de richting van het wiel te beperken. Deze schroef is recht boven de laagste van de twee stelschroeven en wordt aangeduid met "H." Schakel de derailleur naar het kleinste tandwiel en draai de schroef met de klok mee tot het uiterste weg te duwen van het wiel, of linksom om de limiet te verplaatsen in de richting van het wiel. Nogmaals, de ketting meebewegen ongehinderd de trappers draaien.

Pas de B-spanner schroef, aangeduid met de letter "B", aan de hoogte van de jockey poelie te veranderen. Het wordt meestal gelegen aan de naar achteren gerichte zijde van de derailleur. Hoe dichter de jockey poelie is om het tandwiel, hoe sneller de versnelling zal veranderen, maar niet aanpassen zo dichtbij dat de schijf zal wrijven tegen het kleinste tandwiel.

Hints

Rijd niet met een nieuwe derailleur totdat je er zeker van dat alle aanpassingen zijn gemaakt en dat elke versnelling werkt zijn.

Share This Post