Index / Ambachten / Hoe maak je een Shaker Stitch Knit

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Shaker Stitch Knit

De Shaker steek, ook bekend als een Shaker Rib steek, is een breien steek patroon dat een geribbeld effect van de verticale lijnen door het stuk creëert. De Shaker steek heeft veel stretch, waardoor het ideaal is voor items zoals hoeden of de manchet

AdvertisementDe Shaker steek, ook bekend als een Shaker Rib steek, is een breien steek patroon dat een geribbeld effect van de verticale lijnen door het stuk creëert. De Shaker steek heeft veel stretch, waardoor het ideaal is voor items zoals hoeden of de manchetten op de truien. Als je een traditionele gebreide kunnen voltooien en averecht kunt breien de Shaker steek voor uw eigen breien projecten.

Wat je nodig hebt

Garen

Breinaalden

Zet een oneven aantal steken. Voor een praktijk staal, zet 11 st om te beginnen. Te werpen op, maak een slip knoop aan uw linkerhand naald. Breng de werkende garen en zet hem aan zichzelf om een ​​lus te maken; Schuif die lus op de naald. Herhaal dit nog negen keer tot 11 st krijgen.

Voor de setup rij, brei elke steek in de laatste tr. Herhaal dit voor nog een rij om een ​​ribbelsteek rand op uw stuk. Om de gebreide steek te maken, plaatst u de juiste naald in de eerste steek op de linker naald van voren naar achteren. Breng de draad omhoog en over de naald van voren naar achteren en trek de draad door de steek. Laat de steek van de linker naald, het bijhouden van de nieuwe steek op de rechternaald.

Voor de Shaker patroon rij één, volgt dit patroon over de nld: Brei een steek en brei dan de steek onder de volgende steek (ook bekend als breien hieronder). Één van de onderstaande breien, steek uw rechterhand naald in de steek direct onder de volgende steek te breien. Voltooi de steek als normaal. Eindig met breien een steek.

Voor de tweede rij, brei elke steek in de laatste tr.

Herhaal het patroon rijen één en twee, totdat u vertrouwd bent met de Shaker steek zijn.

Share This Post