Index / Huis / Hoe maak je een Secure Metal Swing in de grond met Concrete

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Secure Metal Swing in de grond met Concrete

Swing sets bieden uren plezier voor de kinderen. Als ouder, je belangrijkste zorg is dat de schommel is veilig. De veiligste manier om het opzetten van een metalen schommel is om de benen te verankeren in beton. Swing sets eenvoudig instellen op de g

AdvertisementSwing sets bieden uren plezier voor de kinderen. Als ouder, je belangrijkste zorg is dat de schommel is veilig. De veiligste manier om het opzetten van een metalen schommel is om de benen te verankeren in beton. Swing sets eenvoudig instellen op de grond heen en weer schommelen, in het bijzonder wanneer meer dan één kind is swingend tegelijk. De rockende kan momentum winnen en ervoor zorgen dat het ingesteld op kantelen swing. Het instellen van de palen in beton zal de set van schommelen swing te stoppen.

Wat je nodig hebt

 • Hamer

  inzet

  Paalgat digger

  Bakstenen

  Niveau

  Grind

  Schep

  Kruiwagen

  40-lb. zakken grind mix beton

  Concrete spaan

  Tuinslang

Drive palen in de grond om de locatie van elke grond paal of been op de schommel te markeren. Het gezicht van de spitse punt van de participatie op de grond en raakte de andere kant van de paal met de hamer.

Open een 8-inch-deep-by-10-inch brede gat voor elke paal op de schommel, met behulp van een post gat digger. Om een ​​post gat digger gebruiken, pakt u een handvat in elke hand, en houd de handgrepen samen. Verhoog de post gat digger recht omhoog, en breng het terug naar de grond met geweld. De bladen zullen de bovenste laag van de bodem. Trek op de handvatten om de messen samen bewegen. Wanneer de bladen samen bewegen, zullen ze ook vuil te grijpen. Til de post gat digger terwijl de handvaten gescheiden, en duw de hendels weer bij elkaar om het vuil uit de buurt van het gat los te maken. Herhaal dit patroon totdat u het juiste aantal holes.

Plaats een huisbaksteen in de bodem van elke post gat met de breedste kant naar boven. De stenen zullen de set van zinken in de modder swing te voorkomen. Zet de set op zijn plaats swing, en het bezit van een niveau op de bovenste balk van de schommel. grind toe te voegen onder elke steen om de hoogte aan te passen als dat nodig is.

Giet de inhoud van een 40-lb. zak van beton in de kruiwagen. Voeg de aanbevolen hoeveelheid water aan het beton, en meng met de schep totdat er geen droog materiaal. Schep het beton in een gat, en glad met de concrete troffel. Herhaal deze stap voor elke hole. Laat het beton een nacht drogen.

Share This Post