Index / tech / Hoe maak je een Seagate harde schijf installeren

Share This Post

tech

Hoe maak je een Seagate harde schijf installeren

Als uw computer is ouder en je bent bijna op op de middelen, wilt u waarschijnlijk om te upgraden. Het installeren van een harde schijf klinkt misschien moeilijk, maar het is eigenlijk niet een ingewikkelde klus. Seagate is een betrouwbare fabrikant

Advertisement

Als uw computer is ouder en je bent bijna op op de middelen, wilt u waarschijnlijk om te upgraden. Het installeren van een harde schijf klinkt misschien moeilijk, maar het is eigenlijk niet een ingewikkelde klus. Seagate is een betrouwbare fabrikant van harde schijven. Of u nu een upgrade of het vervangen van een beschadigde harde schijf, kunt u een Seagate harde schijf in een paar eenvoudige stappen te installeren.

Trek de stekker van de computer en het openstellen van de zaak deur. Kwijting eventuele statische elektriciteit.

Verwijder oudere harde schijven indien nodig. Koppel de voedingskabel en datakabel. Schroef de harde schijf van de behuizing. U kan nodig zijn om de andere kant van de zaak te openen en verwijder de schroeven aan de andere kant.

Zet de drive om master of slave. Als dit een IDE-schijf dat het enige station in gebruik zal zijn, verplaats de jumper op de achterkant van de drive om één of master. Er zal een foto op de schijf toont juiste positie van de jumper's voor master, single, slaaf of Cable Select zijn. Als het wordt gebruikt als een secundaire aandrijving, stelt de drive om slaaf. SATA-schijven vereisen geen master of slave aanwijzing.

Installeer de aandrijving door het aanbrengen van de schroeven in de drive bay gebied aan de voorkant onderkant van de zaak. Sluit de voedings- en datakabels aan op het station. Als de data kabel heeft twee aansluitingen, zorg ervoor dat de juiste één wordt gebruikt afhankelijk van de master of slave-station-status.

Herstart de computer. De harde schijf automatisch moet worden erkend. Gebruik Windows om de harde schijf te formatteren.

Share This Post