Index / Kunst en Vermaak / Hoe maak je een Screenwriter voor My Story

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe maak je een Screenwriter voor My Story

Je hebt een geweldig verhaal en op een dag die u zou graag zien dat bespat over het grote scherm. De personages zijn geloofwaardig, de instellingen binnen een redelijk budget en het perceel is gevuld met wendingen. Het enige probleem is dat je niet w

AdvertisementJe hebt een geweldig verhaal en op een dag die u zou graag zien dat bespat over het grote scherm. De personages zijn geloofwaardig, de instellingen binnen een redelijk budget en het perceel is gevuld met wendingen. Het enige probleem is dat je niet weet hoe te schrijven - vooral in de scenario-formaat - en je moet iemand om het op papier te zetten voor u te vinden. Gelukkig zijn er een paar opties voor u om die perfecte, productieve scenarioschrijver om uw originele verhaal tot leven te vinden.

Adverteer online en in gedrukte publicaties. Er zijn sites zoals Craigslist waar mensen kunnen adverteren voor scenarioschrijvers gratis. Ga op zoek naar film publicaties, en de methoden en kosten waar u een advertentie kunt plaatsen voor uw zoekopdracht. Sommigen van hen kan duur zijn, maar misschien wel de kosten waard zijn als je een kwaliteit persoon die geïnteresseerd is in het werken met u te vinden. Veel film en scenarioschrijven verenigingen hebben ook websites waar gratis advertenties kunnen worden geplaatst.

Woon scenaristen 'meet-ups en film bijeenkomsten. Als je in de buurt van een grote stad wonen, zijn er meestal veel schrijvers 'groepen die regelmatig samenkomen, en ze zijn een virtuele goudmijn in het lokaliseren van de professionele en aspirant-schrijvers. Bel de contactpersoon of de voorzitter van de club van tevoren en laat haar weten wat u zoekt. Ze kan een aantal suggesties voor u om op te volgen, zelfs voordat je aankomt op de vergadering. Vraag om een ​​kans over uw zoekopdracht en eisen om te spreken; er vrijwel zeker zal een persoon op zoek naar een kans om zich te bewijzen in de film industrie.

Contact film agenten, acteurs, regisseurs, producenten en iedereen die betrokken kunnen zijn in de film. Ze zouden weten gerenommeerde schrijvers uit hun verleden filmwerk en actuele associaties die in staat zijn om u te helpen uw verhaal te vertellen op een persoonlijke en professionele manier. Hun inbreng is vooral nuttig, omdat zij uit de eerste hand ervaring in de verfilming van specifieke scenario's hebben gehad en deskundig in de kwaliteit van het schrijven van scenario vaardigheden van een individu zou zijn.

Maak een afspraak met het hoofd van uw lokale of staat Film Commission. Het doel van deze staat of stadskantoor is om filmmakers in het schrijven en produceren van films aan te moedigen en bij te staan ​​in hun gebied om banen en het gebied te behalen. Zij werken nauw samen met iedereen in de gemeenschap die betrokken is bij de film business. Zij zullen alleen blij om u te helpen in uw project, vooral als er plannen zijn om de film ter plaatse nadat het is geschreven te filmen.

Bezoek het schrijven afdeling van de lokale hogescholen en universiteiten. Maak kennis met docenten en professoren om de beste scenaristen van de studenten te vinden en bieden hen een stage of een part-time baan het schrijven van uw verhaal tot een scenario. Dit is een geweldig alternatief als je op een beperkt budget, en je kan aangenaam verrast over hoe getalenteerd sommige studenten zijn. Ze zullen heel hard werken voor een cursus krediet, minimale loon en een dvd-kopie van de voltooide film.

Share This Post