Index / tech / Hoe maak je een Screen Recording maken

Share This Post

tech

Hoe maak je een Screen Recording maken

Scherm opname software is handig als je nodig hebt om informatie over een taak over te brengen, maar vinden het moeilijk om te beschrijven. Deze software registreert wat er gebeurt op uw computerscherm. Het is bedoeld voor educatieve video's over het

AdvertisementScherm opname software is handig als je nodig hebt om informatie over een taak over te brengen, maar vinden het moeilijk om te beschrijven. Deze software registreert wat er gebeurt op uw computerscherm. Het is bedoeld voor educatieve video's over het gebruik van software of de computer. Scherm opname software is ontworpen om intuïtief voor beginners te zijn. Het moeilijkste deel van het creëren van een scherm opname wordt de planning van uw proces.

Wat je nodig hebt

Potlood

Papier

Tekstverwerkingssoftware

Screen capture software

Microfoon

Maak een korte script voor uw scherm opnemen. Maak de lijst een stap-voor-stap reeks instructies voor persoonlijk gebruik tijdens het opnemen en ook om je iets te zeggen voor het audiogedeelte van het scherm opnemen geven.

Praktijk bewegen door de stappen van wat u wilt opnemen. Doe dit een paar keer. Dit zal de stroom van je scherm opname te verbeteren en te bezuinigen op het aantal keren dat je nodig hebt om te stoppen en start de recorder.

Prep uw bestanden voor het scherm opnemen. Openstellen van alle documenten of software die nodig is voor de opname. Ruim je bureaublad achtergrond. Sluit alle bestanden die u niet wilt zien in de opname.

Open het scherm opnemen programma. Een vensterdoos moet verschijnen met elementaire bedieningselementen. Een forward wijzende pijl betekent meestal spelen. Een ronde groene of rode cirkel is de opnameknop. Twee verticale lijnen vertegenwoordigt meestal pauzeren.

Push opnemen en het minimaliseren van de box-venster. Volg je script om het proces dat u opneemt af te ronden. Bij gebruik van audio, vergeet dan niet om uw acties te beschrijven.

Duw stop als u klaar bent met opnemen. Sla uw opname.

Afspelen van uw opname. Luister en kijk naar de video voor eventuele fouten of vergissingen. Als de video wel een probleem hebt, kunt u deze opnieuw op te nemen uw screen capture.

Hints

Houd uw screen capture video's kort, slechts twee tot drie minuten lang zal volstaan.

Share This Post