Index / Bedrijf / Hoe maak je een Scooter Franchise Open

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Scooter Franchise Open

Met het aantal van de vergrijzing en gehandicapten in de lift, gemotoriseerde scooters zijn in de vraag zowat overal - van supermarkten en winkelketens aan pretparken en dierentuinen. Het openen van een scooter franchise is een manier voor ondernemer

AdvertisementMet het aantal van de vergrijzing en gehandicapten in de lift, gemotoriseerde scooters zijn in de vraag zowat overal - van supermarkten en winkelketens aan pretparken en dierentuinen. Het openen van een scooter franchise is een manier voor ondernemers om te profiteren van deze groeiende trend. Met uw financiële eisen voldoet, franchise training volledig en een goed begrip van de verwachtingen, kunt u goed op uw weg naar het openen van uw scooter franchise.

Onderzoek van de scooter franchise mogelijkheden die beschikbaar zijn via bedrijven zoals Great American Scooter en 101 Mobility zijn. U krijgt pre-kwalificatie informatie te vinden, zoals financiële vermogen en kapitaalinvesteringen eisen, die u zal helpen bij uw beslissing.

Vul het online franchise verzoek toepassing uit de franchise website. Een vertegenwoordiger van het bedrijf zal contact met u op om de mogelijkheden in uw omgeving en de financiële eisen te bespreken. Hij zal informatie over uw zakelijke achtergrond te verzamelen.

Praat met de franchise vertegenwoordiger en bieden de vertegenwoordiger van de gevraagde informatie. Stel vragen die u heeft over de franchise, zoals de financiële prestaties van andere franchisenemers; eventuele financieringsmogelijkheden beschikbaar zijn; de typische tijdsbestek om te beginnen met het draaien van een winst; en het totale bedrag dat nodig is om de franchise te starten. Een Franchise Disclosure Document zal worden voorzien van verdere details over de franchise en wat van u en de franchisegever te verwachten.

Vul de aanvraag en ondertekent de Franchise Disclosure Document.

Vind locaties die door de franchise zal worden goedgekeurd. Een scooter franchise kan meestal vinden succes in een high-traffic gebied met tenminste een 10 per populatie van individuen over de leeftijd van 65 jaar.

Teken de franchiseovereenkomst en legt dit voor aan de franchise.

Woon opleiding aan de zakelijke locatie waar je leert over de scooters; hoe om reparaties te behandelen; Medicare en Medicaid vormen; en reclame en operaties. Corporate-site training zal worden gevolgd door een aantal dagen van on-site training.

Adverteer uw grand opening met de hulp van de franchisegever. Schaf reclamespots op radio, televisie en kranten. Bespreek marketing strategieën met de franchisegever over de beste manieren om toekomstige klanten te bereiken.

Hints

Franchiseovereenkomsten mogen tijdens een periode van tijd worden beëindigd. Let goed op de lengte van de franchiseovereenkomst.

Vóór de ondertekening van de franchise openbaarmaking en franchise-overeenkomst, kunt u een contract advocaat blik over de details te hebben.

Share This Post