Index / Reizen / Hoe maak je een schotel Pack Pack

Share This Post

Reizen

Hoe maak je een schotel Pack Pack

Verpakken van kwetsbare gerechten behoren zal helpen om schade tijdens een beweging te voorkomen. Dish verpakking dozen zijn speciaal ontworpen om de dagelijkse gerechten, porselein, glaswerk en andere breekbare, terwijl in transit te houden. Beeldje

AdvertisementVerpakken van kwetsbare gerechten behoren zal helpen om schade tijdens een beweging te voorkomen. Dish verpakking dozen zijn speciaal ontworpen om de dagelijkse gerechten, porselein, glaswerk en andere breekbare, terwijl in transit te houden. Beeldjes en spiegels zijn ook belangrijke kandidaten voor het verpakken in een schaal verpakking. Dish verpakkingen zijn gemaakt van zwaar, dik karton om de inhoud te beschermen tegen stoten en verdringt. Voor de beste gerecht pak verpakking resultaten, verzamel uw keuken en eetkamer kostbaarheden en gereserveerd tijd om in te pakken zonder te haasten.

Wat je nodig hebt

Dish verpakking dozen

Bubbeltjesplastic

Weefsel of pakpapier

Styrofoam pinda

handdoeken

Markeerstift

Wide doos tape

Verzamel de schotel verpakking containers en leg ze op een centrale locatie, zoals de eetkamer verdieping. Verzamel de andere noodzakelijke items, zoals weefsel of pakpapier en stapel hem naast de container. Stapel handdoeken, noppenfolie, verpakking tape en een groot permanent marker in de buurt.

Het organiseren van de items die moeten worden verpakt. Plaats de porseleinen kopjes bij elkaar en de porseleinen borden aan elkaar, bijvoorbeeld. Zet alle van de glazen wijn, de kommen, de grote schalen en beeldjes bij elkaar in groepen.

Dempingsafdichtingen materiaal, zoals Styrofoam pinda of gevouwen handdoek, in de bodem van de schaal verpakking.

Beginnen met de grote platte voorwerpen, zoals vleesschotels. Leg het plateau op de stapel papieren zakdoekje en wikkel het en leg het dan op de bubble wrap en wikkel het. Tape het gesloten. Met behulp van deze methode van het verplaatsen van één punt van de ene stapel naar de andere bespaart u tijd in de verpakking. Leg de schaal op de rand aan de zijde van de eerste schotel pakdoos. U kunt maximaal stapelen tot drie platte items op de zijkant van een schotel verpakking doos wanneer ze zijn verpakt in bubbeltjesplastic. Plaats pinda's of een handdoek tussen de ene en de doos te vullen om hen heen.

Wikkel spiegels en beeldjes met papieren zakdoekje voor hen het verpakken in noppenfolie en ze te plaatsen in een ander gerecht verpakking container. Bowls kan individueel weefsel verpakt en vervolgens bubble verpakt in sets van drie en geplaatst in een schotel verpakking gezicht naar beneden. Alle platen moet individueel worden verpakt met zijdepapier en vervolgens omwikkeld met noppenfolie voor het verpakken in het gerecht verpakking individueel. Heeft items op de top van de platen niet in te pakken.

Pak kopjes en glaswerk met lange stelen, zoals wijn en champagne glazen, door hen individueel omwikkelen in een dubbele laag van vloeipapier en vervolgens het verpakken ze in noppenfolie. Plaats ze in cellulair verdeeld pads die worden geleverd door het verplaatsen van bedrijven waar u de schotel verpakking containers aangeschaft, ondersteboven. Bij het inpakken cups, schik ze met de handgrepen tegenover identieke richtingen. Stuff vloeipapier rond de inhoud in de verdeelde secties voor extra vulling.

Boven de boxen uit door het vullen van de lege gebieden met handdoeken, oude lakens of piepschuim pinda's. Tape de dozen afgesloten met verpakkingstape. Schrijf de inhoud van de dozen met permanent marker in grote letters en toe te voegen, "Fragile - Deze kant boven!" alle vakken.

Hints

Krantenpapier is een goede, minder dure vervanging voor vloeipapier. Indien u contact op met uw lokale krant, kunt u in staat om krantenpapier kopen roll eindigt nog steeds met zo veel als 10 of 20 voet van papier voor slechts een paar dollar.

Gebruikt krant schotel verpakkingsmateriaal kan veroorzaken potentiële inkt problemen, dat de inkt lekken op de artikelen. Krantenpapier roll eindigt echter bevatten papier dat niet is afgedrukt op.

Share This Post