Index / Sport en fitness / Hoe maak je een scheidsrechter fluiten Reinig

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een scheidsrechter fluiten Reinig

Regelmatig wassen van uw scheidsrechter fluiten zal het in goede staat houden en de overdracht van schadelijke bacteriën te voorkomen. Na verloop van tijd, kan gedroogde speeksel zich ophopen aan de binnenkant van je fluit, het veranderen van hoe de

AdvertisementRegelmatig wassen van uw scheidsrechter fluiten zal het in goede staat houden en de overdracht van schadelijke bacteriën te voorkomen. Na verloop van tijd, kan gedroogde speeksel zich ophopen aan de binnenkant van je fluit, het veranderen van hoe de lucht stroomt door je fluit en dus het geluid maakt. Hoe kunt u uw scheidsrechter fluit reinigen hangt af van de vraag of je fluit is gemaakt van metaal of kunststof.

Het schoonmaken van Uw Fluitje

Een metalen fluit kan worden gereinigd door het laten vallen in een pan met kokend water en een theelepel zuiveringszout minder dan 60 seconden. Echter, als je fluit is gemaakt van plastic, koken kan schade veroorzaken. In plaats daarvan, genieten van het fluitje in een kom met antiseptische mondwater gedurende 30 tot 60 minuten, spoel dan het fluitje met koud water en laat het goed drogen. Zowel metaal en kunststof fluitjes ook kunnen worden gereinigd door ze te weken in een combinatie van lauw water en soda. Als uw fluit heeft een erwt, schoonmaken met water en soda vlak voordat je gepland hebt om het te gebruiken zal het fluitje om een ​​beter geluid te produceren, aangezien de erwt vochtig en schoon zal zijn. Zodra uw metaal of plastic fluitje is schoon, bewaar het in de vriezer wanneer u deze niet gebruikt om te voorkomen dat bacteriën opbouw.

Share This Post