Index / Bedrijf / Hoe maak je een schatting On Concrete Jobs

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een schatting On Concrete Jobs

Er zijn drie eenvoudige stappen om het schatten van een concreet project: de schatting van hoeveel materiaal dat je gaat gebruiken, arbeid en prijsstelling. Er zijn 21 materialen in uw basishoeveelheid overzicht. Deze omvatten verschillende fundering

AdvertisementEr zijn drie eenvoudige stappen om het schatten van een concreet project: de schatting van hoeveel materiaal dat je gaat gebruiken, arbeid en prijsstelling. Er zijn 21 materialen in uw basishoeveelheid overzicht. Deze omvatten verschillende funderingen, muren, rangen, kolommen, balken, platen, trappen, bestrating, stoepranden en goten, samen met de verschillende vormen, beton en afwerkingen. Zodra u uw start te bepalen, dan kunt u herhalen en prijs. Vergeet niet de diverse items, afval en arbeid productiesnelheden. Overbieden en kunt u de baan te verliezen; underbid, en je geld verliezen. Het is beter om tijd te nemen zo nauwkeurig in uw ramingen mogelijk te maken.

Wat je nodig hebt

schatting sheet

Meetlint

pricing sheet

Rekenmachine

Bezoek de locatie van het voorgestelde werk. Niet te schatten via de telefoon. Neem de tijd om nauwkeurig te meten en te praten over het project met de klant, indien mogelijk. Niet de hand van de klant een snelle, geïmproviseerde bod zonder je huiswerk. Zeg hem dat je het bod in een paar uur of de volgende dag, of wat dan ook tijdsbestek werkt voor jullie beiden zal hebben.

Doe uw hoeveelheid opstijgen. De start betekent voor alle items die nodig zullen zijn om het werk --- een checklist Prijs controleren. Dit omvat de betonnen yardage, afwerken, manuele opgraving materialen en arbeid, zand vul- en diversen. Gebruik geen gaas of stalen versterkingen niet vergeten.

Prijs uw hoeveelheid opstijgen. Als je niet goed in de prijzen, iemand vinden die is. Gekwalificeerde schatters moet de klant zien hoe elke schatting is gekomen, hoe elke eenheidsprijs werd berekend, en de redenen te tonen voor mogelijke wijzigingen in de schatting. Vergeet niet om afval te berekenen. Schatting prijzen omhoog, niet naar beneden. Ten minste 3 procent grond afval. Grond afval is afval dat onnodige of weggesneden uit het project buiten een formulieren. Er moet weinig of geen afvalstoffen binnen uw formulieren zijn.

Bereken arbeidskosten. Houd er rekening mee dat de werknemers niet kunnen houden maximale inspanning voor zeer lang. Cijfer in rusttijd en lunches. Als u gebruik maakt van een grote werkploeg en niet iemand wiens arbeidsethos u bekend mee bent, is het beter om een ​​gemiddelde snelheid van de productie per werknemer per vierkante voet achterhalen.

Share This Post