Index / tech / Hoe maak je een satellietontvanger Flash

Share This Post

tech

Hoe maak je een satellietontvanger Flash

Satelliet-tv-aanbieders geven u satellietontvangers om af te stemmen op signalen van een baan om de satelliet en ze converteren naar programmering die u kunt bekijken op uw televisie. Ontvangers, hoewel geavanceerde, zijn niet immuun voor intermitter

Advertisement

Satelliet-tv-aanbieders geven u satellietontvangers om af te stemmen op signalen van een baan om de satelliet en ze converteren naar programmering die u kunt bekijken op uw televisie. Ontvangers, hoewel geavanceerde, zijn niet immuun voor intermitterende technische storingen. Een fundamentele reset of "flash" procedure is een essentiƫle vaardigheid het oplossen van problemen voor de aanpak van veel van deze storingen. In feite is het flashen van de ontvanger is de eerste stap een aantal technische vertegenwoordigers ondersteuning zal je geen kwestie doet het probleem. U kunt een flits thuis doen zonder overleg met enige hulp van buitenaf.

Zoek het netsnoer aan de achterkant van uw satellietontvanger. Sommige ontvangers 'power kabels zijn afneembaar van de achterkant, alsmede uit het stopcontact. Als u een dergelijke ontvanger hebben, los van de voedingskabel van de achterkant van de ontvanger. Als uw ontvanger netsnoer niet los van de achterkant van de ontvanger, maar moet u de voedingskabel te traceren in het stopcontact of een overspanningsbeveiliging waarin deze is aangesloten.

Trek de stekker stekker uit het stopcontact te halen als u de kabel niet kan losmaken van de achterkant van de ontvanger. Kijk naar de voorzijde van de ontvanger of de LED branden. Als de LED's zijn uitgeschakeld, heb je goed losgekoppeld van de macht.

Steek de stekker weer in en laat de ontvanger de tijd om zijn volledige boot te voltooien. Als de ontvanger niet reageert op het eerste, stevig duwen in de voedingskabel aan beide uiteinden en de poging om het apparaat weer aan de macht. Zodra de ontvanger het opstartproces is voltooid, is geflitst en is klaar om opnieuw worden gebruikt.

Share This Post