Index / Cars / Hoe maak je een Sante Fe Fog Light Vervangen

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Sante Fe Fog Light Vervangen

De Hyundai Santa Fe is uitgerust met mistlampen op sommige modellen. Proper mistlamp onderhoud kan de bollen blijven functioneren op hun best. Vervang de bollen zodra men er niet in slaagt om uw zichtbaarheid bij slecht weer te verbeteren. De Santa F

AdvertisementDe Hyundai Santa Fe is uitgerust met mistlampen op sommige modellen. Proper mistlamp onderhoud kan de bollen blijven functioneren op hun best. Vervang de bollen zodra men er niet in slaagt om uw zichtbaarheid bij slecht weer te verbeteren. De Santa Fe maakt gebruik van 881-type lampen, die verkrijgbaar zijn bij auto-onderdelen winkels en Hyundai dealers. Verander de bollen zelf voor een gevoel van vervulling en om kosten te besparen.

Wat je nodig hebt

krik

Jack staat

Torx-schroevendraaiers

Til de voorkant van de Santa Fe met een krik; ondersteunen met een set van jack stands.

Draai de bevestigingsbouten aan de binnenkant van de voorste bumper, nabij de buitenste hoek, met een torx schroevendraaier.

Trek de kunststof bumper naar buiten en uit de buurt van de auto. Reik achter de bumper en pak de achterkant van de lamp, zich in de mist licht assemblage. Draai het lampje iets naar links en trek de gloeilamp rechte rug.

Koppel de bedrading van de achterkant van de lamp. Plaats de nieuwe lamp in de mist licht assemblage. Duw de bedrading aansluiting op de achterkant van de lamp. Vervang de bumper en zet hem vast met de bevestigingsbouten.

Hints

Raak nooit het glas van een vervangende lamp met je blote handen, zoals olie uit je handen zal ertoe leiden dat de lamp voortijdig uit te branden.

Share This Post