Index / Wensen en Feesten / Hoe maak je een Santa Hat Welcome Mat Make

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe maak je een Santa Hat Welcome Mat Make

Is er iets beter dan decor kerst? Wanneer decking de zalen met vakantie juichen dit jaar, laat uw voordeur gaan verwaarloosd. Uw entree kan net zo feestelijk als de rest van uw huis als u een welkome mat die is stenciled met schattige Santa hoeden to

Advertisement

Is er iets beter dan decor kerst? Wanneer decking de zalen met vakantie juichen dit jaar, laat uw voordeur gaan verwaarloosd. Uw entree kan net zo feestelijk als de rest van uw huis als u een welkome mat die is stenciled met schattige Santa hoeden toe te voegen! Breng grillige rode en witte gloed aan het podium een ​​caroler van dit seizoen met niets anders dan karton, verf en tape. Het moeilijkste deel over het invullen van dit stenciled deurmat is te weten dat de kerstman zal komen door de schoorsteen en niet kloppen aan je deur.

Wat je nodig hebt

Natural-fiber deurmat
schilderstape
Kartonnen permanent marker X-ACTO mes
Acryl ambachtelijke verf (rood en wit)
Foam ponsinstrument / stencil borstel

Stap 1: Dek af met schilderstape

Bedek de deurmat volledig met schilderstape, en sneed de randen om de mat te passen.

Stap 2: Maak het rode gedeelte van de hoed

Knip de vorm van de hoed van karton - het moet een driehoek met een gebogen top zijn. Met behulp van een permanent marker, sporen de hoed op tape van de schilder. Voor deze deurmat werden de hoeden gemeten regelmatige afstand te hebben, maar een willekeurige lay-out zou zo goed werkt.


Stap 3: Uitsnede Elk Pet van de Kerstman

Met een scherpe X-ACTO mes, uitgesneden elke hoed van de Kerstman langs de lijn getraceerd.

Stap 4: Paint the Hat

Met behulp van een foam kwast of stencil ballpoint, de belasting op rode verf. Start in het midden van de hoed en dan verhuizen naar de randen. Dep de borstel recht naar beneden op de mat te bloeden verf onder de tape te voorkomen.

Tip

Meestal wanneer sjabloneren, hoef je niet wilt dat uw penseel overbelasten. Maar omdat de natuurlijke vezelmat absorbeert zoveel verf, werkt een zwaardere hoeveelheid verf aan te brengen in het midden van de sjabloon en vervolgens naar de randen wanneer de borstel minder verzadigd.

Stap 5: Finish Details van de hoed

Zodra de rode verf helemaal droog is, dek het af met schilderstape. Knip de vacht trim en pom pom topper van de hoed van de Kerstman van het karton. Trace deze twee stukken op tape van de schilder, en snijd ze uit met de X-ACTO mes.


Stap 6: Paint the White Trim

Herhaal stap 4 met de witte ambachtelijke verf. Verzadigen het midden van elke vorm met verf, en dan bewegen in de richting van de randen zodra de borstel is minder verzadigd.

Stap 7: Laat de verf droog en Display

Laat de verf te drogen, en verwijder tape van de schilder. Als je een iets donkerder stencil wilt, terug over iedere kerstmuts ga dan met een kleinere kwast. Plaats vervolgens de mat bij de ingang van uw deuropening.Share This Post