Index / Cars / Hoe maak je een Santa Fe Stuurbekrachtiging pomp te vervangen

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Santa Fe Stuurbekrachtiging pomp te vervangen

Het vervangen van de stuurbekrachtigingspomp op uw Hyundai Santa Fe is niet een moeilijke taak. U vindt een aantal fundamentele instrumenten en een plek om comfortabel te werken nodig hebben. De stuurbekrachtigingspomp is wat kunt u uw Santa Fe te st

AdvertisementHet vervangen van de stuurbekrachtigingspomp op uw Hyundai Santa Fe is niet een moeilijke taak. U vindt een aantal fundamentele instrumenten en een plek om comfortabel te werken nodig hebben. De stuurbekrachtigingspomp is wat kunt u uw Santa Fe te sturen zonder al te veel inspanning. Wanneer de stuurbekrachtigingspomp gaat uit van uw Santa Fe je gaat te hebben om de pomp te vervangen.

Wat je nodig hebt

Tang

drain container

Ratchet set

Nieuwe stuurbekrachtigingspomp

Nieuwe power-steering vloeistof

Verwijder de moer van de poelie die de gordel om wordt gewikkeld met behulp van een tang. Trek de riem van de poelie en weg van de pomp.

Plaats de afvoer bak onder de pomp. Draai de moer aan de onderkant van de pomp die het bevestigen van de slang aan de pomp. Trek de slang naar beneden en weg van de pomp, waardoor de stuurbekrachtigingsklep vloeistof af te voeren naar de afvoer container.

Met behulp van een ratel set, verwijder de bouten die de aansluiting van de pomp om het vuur muur. De bouten worden dan achter de pomp. Trek de pomp uit de motorruimte.

Plaats de nieuwe stuurbekrachtigingspomp in dezelfde plaats die werd ingenomen door de oude pomp; Lijn de bevestigingsgaten aan de nieuwe pomp met de bevestigingsgaten aan de firewall. Steek de borgbout in de gaten en draai de bouten met de ratel set.

Plaats de riem weer op de poelie. Draai de moer van de poelie met de tang om de band vast te zetten op de schijf.

Giet nieuwe power-stuurinrichting vloeistof in de nieuwe stuurbekrachtigingspomp volgens de aanwijzingen op de vloeistof fles. Zet de Hyundai Santa Fe motor en draai het stuurwiel naar links en naar rechts voor een of twee minuten naar de nieuwe vloeistof gecirculeerd te krijgen.

Share This Post