Index / Bedrijf / Hoe maak je een Sandwich Shop Open

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Sandwich Shop Open

Iedereen houdt van sandwiches en een gemeenschappelijke droom is om een ​​broodjeszaak om al deze hongerige mensen te voeden openen. Het duurt meer dan vlees en brood om een ​​succesvolle broodjeszaak te openen, maar ze zijn zeker twee van de ingredi

AdvertisementIedereen houdt van sandwiches en een gemeenschappelijke droom is om een ​​broodjeszaak om al deze hongerige mensen te voeden openen. Het duurt meer dan vlees en brood om een ​​succesvolle broodjeszaak te openen, maar ze zijn zeker twee van de ingrediënten. Lees verder om erachter te komen van de rest van het menu om je boterham winkel te openen.

Kies een locatie om je boterham winkel te openen. De beste locaties zal zijn gebieden met veel verkeer in het centrum van steden of winkelcentra.

Vraag het aan de lokale raad van bestuur van de gezondheid van uw locatie te inspecteren voordat u een huurovereenkomst te ondertekenen of de aankoop van het pand. Er zijn specifieke eisen voor de voedselverwerkende industrie, maar deze variëren van provincie tot provincie en staat tot staat dus bel je board van de gezondheid eerste. Ook contact op met de plaatselijke autoriteiten om licenties of vergunningen die u nodig hebt kopen.

Breng de nodige renovaties zoals het toevoegen van roestvrijstalen spoelbakken en betegelen van de keuken waar het eten wordt bereid.

Maak een menu voor uw broodjeszaak. Uniek indien mogelijk. Als u niet beschikt over een unieke sandwich proberen een unieke manier van het maken van een bestaande sandwich.

Koop de inventaris die u nodig heeft om te beginnen. Uw lijst moet onder meer brood, vlees, kaas, sla en tomaat en andere items die u nodig hebt om de broodjes te maken op uw menu.

Inhuren elke medewerkers die u nodig heeft om te beginnen. U kunt wachten om iemand te huren totdat u openen en te zien wat hoeveel zaken je hebt. Veel broodjeszaken kan werken met slechts één of twee personen.

Adverteer openingsdag op je boterham winkel met flyers in de buurt en een banner bordje op de deur en in het venster winkel. Open uw winkel op de datum waarop u gaf en vasthouden aan de werkuren jullie op de hoogte.

Share This Post