Index / Cars / Hoe maak je een S-10 U Joint Vervang

Share This Post

Cars

Hoe maak je een S-10 U Joint Vervang

Vervanging van de kruiskoppelingen in de S-10 kan nodig zijn als de oude zijn los of zeer versleten. De U-gewrichten sluit de aandrijfas van de transmissie en differentieel, waardoor de aandrijfas te draaien tijdens het reizen op en neer met de verin

AdvertisementVervanging van de kruiskoppelingen in de S-10 kan nodig zijn als de oude zijn los of zeer versleten. De U-gewrichten sluit de aandrijfas van de transmissie en differentieel, waardoor de aandrijfas te draaien tijdens het reizen op en neer met de vering. Als de U-gewrichten versleten raken, kunnen ze falen, schade aan de aandrijfas, differentieel of transmissie in uw S-10 pick-up. Vervanging U-verbindingen zijn verkrijgbaar bij elke auto-onderdelen winkel of via uw plaatselijke Chevy dealer.

Wat je nodig hebt

krik

Jack staat

drain pan

Tang

Wrench set

U-joint pers

Socket set

pal

Til de achterkant van de S-10 met een jack plaats vervolgens een set steunpoten onder de achteras van de truck te ondersteunen. Laat de aansluiting tot de truck rust op de tribune veilig.

Zoek de vier bevestigingsbouten waar de aandrijfas aan de achterste differentieel ze te verwijderen dan met een moersleutel. Zet de bouten en spanbanden opzij en trek de aandrijfas uit de buurt van het differentieel.

Plaats een opvangbak of een emmer onder de staart as behuizing van de transmissie en schuif de aandrijfas uit de transmissie. Verwijder de aandrijfas onder de vrachtwagen, zodat u betere toegang tot de kruiskoppelingen.

Zoek het behoud van ringen aan de buitenkant van de U-joint caps en gebruik een tang om de twee lipjes samen te knijpen en til de clip uit de dop. Gooi de clips te positioneren dan een U-gezamenlijk persbericht op de aandrijfas. Een U-joint pers lijkt op een grote C-klem en duwt de U-gewrichten uit de schacht. Als je er geen hebt, kunt u er een bij de meeste auto-onderdeel winkels te huren.

Draai de schroef op de U-gezamenlijk persbericht met een socket en pal aan de U-gewricht te dwingen uit de aandrijfas. Verwijder de pers en plaats het op de volgende U-joint cap, het proces te herhalen totdat alle vier caps zijn uitgeperst. Verwijder de gezamenlijke uit de aandrijfas en gooi deze weg.

Verwijder de U-joint doppen van de nieuwe U-gewricht en plaats het in de aandrijfas. Duw de nieuwe doppen in de aandrijfas van de buitenkant dan gebruik maken van de U-gezamenlijk persbericht aan de doppen plaats op het gewricht. Installeer de nieuwe vergrendeling ringen aan de buitenkant van de doppen, zorg ervoor dat ze te vergrendelen in de groef op de aandrijfas juk.

Herhaal dit proces, ter vervanging van de tweede gezamenlijke beweeg de aandrijfas onder de truck. Schuif de aandrijfas in de staart as van de transmissie dan verhogen de andere kant op en plaats de U-gewricht in het juk op het achterdifferentieel.

Installeer het behoud van bandjes over de U-joint caps vervolgens de vier bouten behoud. Draai de bouten met een sleutel tot ze zijn knus. Niet te strak hen of ze zullen afbreken in het juk.

Til de achterkant van de truck van de krik staat met de krik, verwijder de krik staat van onder de truck dan de krik laten zakken en zet de vrachtwagen op de grond.

Share This Post