Index / Huis / Hoe maak je een rustieke picknicktafel Build

Share This Post

Huis

Hoe maak je een rustieke picknicktafel Build

Rustieke picknicktafels kijken thuis naast een cabine, cottage of Toscaanse villa. Ze vereisen veel minder afwerking dan andere stijlen, en kan worden gemaakt met alleen handgereedschap als je de tijd en geduld. Rustieke decor kunt u elektrisch geree

Advertisement

Rustieke picknicktafels kijken thuis naast een cabine, cottage of Toscaanse villa. Ze vereisen veel minder afwerking dan andere stijlen, en kan worden gemaakt met alleen handgereedschap als je de tijd en geduld. Rustieke decor kunt u elektrisch gereedschap te gebruiken om wat tijd en moeite bespaart beperken. U kunt voorkomen dat schaven en schuren verlengd als je logs die al recht en zelfs in diameter te selecteren.

Wat je nodig hebt

 • 4 logs, 8 voet lang, 12-inch diameter

  Vermogen houtsplijter

  Planner

  Bandschuurmachine, grof en medium schuurbanden

  Carpenters 'meetlint

  pencil Carpenters '

  krijtlijn

  Een verscheidenheid van de brede, diepe klemmen

  Sloophout clamp pads

  4 lengtes 2-inch met 4-inch voorraad hout

  2 stuks 1-inch met 4-inch met 8 voeten stock timmerhout

  6 logs, 3 voet lang, 6-inch diameter

  Boormachine, 1/2 inch bit

  Doos met fender wasmachines, 1/2-inch diameter gat

  Doos met slotbouten, 1/2-inch diameter, 10 inch lang

  Doos met 1/2-inch diameter hex moeren

  Ijzerzaag met titanium coating blade

  lijm Carpenters '

  Rubberen hamer

  3-inch houtschroeven

Splits de vier blokken met een diameter van 12 inch in de lengte doormidden. Vliegtuig of zand het oppervlak van elk log net genoeg om de meeste splinters te verwijderen. Dit zullen de tafel en stoel oppervlakken, terwijl de logs diameter 6-inch zal de tafelpoten.

Leg vier split log helften platte kant naar beneden, lange zijden tegen elkaar. Meet 2 inch uit elk uiteinde van elke log helft. Gebruik een touw langs de markeringen aan elk uiteinde om een ​​rechte lijn te maken. Maak nog twee krijtlijnen 6 inches van elk eind. Hierdoor rij staan ​​aan de steunen te plaatsen onder de tafel.

Meet 40 inch vanaf elk uiteinde en snap twee extra krijtlijnen om de registratie te merken te creëren voor het centrum van de ondersteuning.

Leg de drie 2-inch bij 4 inch ondersteunt in de juiste posities. Klem op zijn plaats terwijl het boren van een 1/2-inch diameter schroefgat aan elk uiteinde van elke steun.

Plaats een spatbord ring op elke bout. Bouten inbrengen van de vlakke zijde van het tafelblad met de boutkoppen geplaatst, in plaats van onder de tafel. Voeg een tweede spatbord wasmachine en veilig met een 1/2-inch hex moer. Indien gewenst, gebruik maken van een ijzerzaag met een titanium coating mes weg te snijden overtollige boutlengte.

Voeg pennen aan één uiteinde van elk van de 3-voet lang, 6-inch diameter logs. Doug Wilson's foto # 1 in Abana.org illustreert hoe de pen-en-gat bij elkaar past. Maak combinaties tapgaten in de onderzijde van het tafelblad 4 duim vanaf elk uiteinde van de tweede en vijfde log helften.

Breng lijm timmermansmarkten binnen elk gat in de onderzijde van de tafel en de pennen op elke stam. Steek pennen in tapgaten en tik stevig met een rubberen hamer totdat de benen zijn verbonden aan de tafel. Veeg de overtollige lijm en laat een nacht drogen.

Bevestig de 1-inch bij 4 inch bij 8-voeten stock hout aan de zijden van de benen op de lange zijden van de tafel, via 3 inch lange houtschroeven. Herhaal dit voor de 4-voet lange stukken.

Hints

Rustieke meubilair is een losse term. In tegenstelling tot andere stijlen, de term rustieke beschrijft een reeks van design elementen in plaats van een karakteristieke uitstraling. De rode draad is het gebruik van de beschikbare natuurlijke materialen en beperkte versiering. De meest gebruikte materiaal voor het rustieke meubels is hout. Hout kan worden geschaafd op één of beide horizontale vlakken, als het maken van een tafel of bankje. Kan gestript worden of handhaven de bast, en kunnen worden afgesloten met helder acryl. Rustiek meubilair wordt zelden geschilderd, maar het is soms gekleurd. Jared Winston stelt dat rustieke uitstraling, "... in de Verenigde Staten is een opbrengst op de grens stijl, gebaseerd op het leven in de achttiende en negentiende eeuw ... van de mensen die op het forefronts van het westen en zuidwaarts uitbreiding Amerika woonde. .. "

Share This Post