Index / Huis / Hoe maak je een rubber membraan Lijm op een houten dek

Share This Post

Huis

Hoe maak je een rubber membraan Lijm op een houten dek

Met behulp van een rubberen membraan op een houten dek is een goede manier om een ​​waterdichte oppervlak dat verder kan worden verbeterd te creëren. Dit is meestal handig als u van plan bent om iets onder de terrasplanken die bescherming nodig hebbe

AdvertisementMet behulp van een rubberen membraan op een houten dek is een goede manier om een ​​waterdichte oppervlak dat verder kan worden verbeterd te creëren. Dit is meestal handig als u van plan bent om iets onder de terrasplanken die bescherming nodig hebben, zoals een andere kamer bij het bouwen van een dak dek. Rubber membranen worden voornamelijk gebruikt als onderlagen, bescherming die neer voor een laatste laag van tegels of planken wordt gelegd. Het kan ook worden toegepast op een bestaande dek voor het aanbrengen van een nieuwe dekoppervlak zoals tegels. Lijmen van de rubber membraan naar het dek kan worden gedaan door zowat iedereen als je goed de installatie-procedure te volgen.

Wat je nodig hebt

 • Stijve haren push bezem

  wasmiddel

  Water

  WPDM rubber membraan

  Utility mes

  Latex bonding lijm

  beëindiging bar

  schroeven

Bereid de houten dek door het grondig reinigen. Veeg het oppervlak van het dek, het verwijderen van alle losse vuil of puin, dan was het met een mild schoonmaakmiddel aan een ingebakken vuil schoon te maken. Spoelen met schoon water om eventuele resten van het reinigingsmiddel te verwijderen.

Inspecteer het dek voor eventuele schade. Als er worden gesplitst of verrotte planken aanwezig, onmiddellijk vervangen hen, het afdichten van de nieuwe houten planken en waardoor de kit om volledig droog.

Rol het rubber membraan op het dek. Plaats de vellen rubber met de naden overlappen 4 inch en de buitenranden boven de randen van het dek van 3 inch. Gebruik een scherp mes om uitsparingen van het materiaal waar nodig voor het aanbrengen van rond voorwerpen uitsteekt vanaf het dek te maken.

Trek een vel membraan vanaf het dek oppervlak, vouwen het over op de andere helft en het blootstellen van het dek. Breng een dikke laag lijm op het dek met behulp van een 1/2 inch dutje roller op een verlenging pole. Laat de lijm op te zetten voor drie minuten en plaats dan het membraan terug op het dek. Gebruik een push bezem gereden langs het oppervlak van het rubber te duwen eventuele luchtbellen of rimpels in het membraan.

Verhoog de tweede helft van het membraan blad en herhaal het lijmen proces, zorg ervoor dat het gehele oppervlak van het dek onder het volledige blad is gelaagd met de lijm.

Herhaal de werkwijze voor de resterende vellen rubber membraan.

Sluit de overlappende naden met soft-papier-backed plakband. Mark een lijn met behulp van krijt een inch voorbij de naad rand op de overlappende membraan, trek dan terug de overlappende membraan. Breng een laag primer naad aan de overlappende oppervlakken van zowel rubber membranen en laat de primer drogen.

Leg de naad tape op het onderste vel van de overlap met de rand van het lint langs uw gekalkt lijn. Stel de tape door rollen over het met een naad roller. Vouw de bovenkant membraan over de tape. Verwijder het papier op de band, te drukken op de overlappende membraan naar de naad te vormen. Stel de naad door rollen over het met de naad roller.

Plaats een lijn van breeuwen tussen het membraan en alle aangrenzende muren, plaats dan een beëindiging bar langs de rand van het blad. De beëindiging bar is een metalen strip die het rubber membraan randen. Schroef de beëindiging bar aan de muur en snijd het overtollige membraan boven de bar met het mes. Plaats een andere lijn van breeuwen tussen de beëindiging bar en de muur aan de bovenkant van de lat.

Overlap de randen van het membraan over de randen van het dek en lijm ze vast met het kleefmiddel op de dekrand. Plaats een beëindiging bar over de randen, de toepassing van de kalefateren als met de wand plaatsingen. Snijd het overtollige membraan.

Share This Post