Index / Huis / Hoe maak je een Rond tafelkleed met behulp van een vel

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Rond tafelkleed met behulp van een vel

Een van de beste manieren om geld te besparen in uw huishouden budget is tot elementaire decoratieve items zoals gordijnen en tafelkleden jezelf naaien. Zelfs iets schijnbaar intimiderend als een ronde tafelkleed is eenvoudig te maken als je de juist

Advertisement

Een van de beste manieren om geld te besparen in uw huishouden budget is tot elementaire decoratieve items zoals gordijnen en tafelkleden jezelf naaien. Zelfs iets schijnbaar intimiderend als een ronde tafelkleed is eenvoudig te maken als je de juiste tools. Met een paar eenvoudige items, kunt u een mooie, douane om tafelkleed met behulp van een plaat in één middag te maken.

Wat je nodig hebt

 • Meetlint

  Flat laken

  Punaise

  Draad

  naaien potlood

  Schaar

  rechte spelden

  Heet ijzer

  Strijkplank

  Naaimachine (geladen met naald en draad matching)

Naai een ronde tafelkleed uit een vel

Meet de diameter van de ronde tafel plus de lengte die u wilt het tafelkleed te zijn. Bijvoorbeeld, als je het tafelkleed wilt de verdieping te bereiken, het meten van de hoogte van de tafel. Meerdere de hoogte van twee tot aan de diameter van de tabel. Voeg 1 inch voor omzomen. Dit is de totale diameter van het tafellaken.

Kies de juiste maat vlakke laken op basis van uw berekeningen. De kortste zijde moet ten minste zo lang zijn als de diameter meting in stap één bepaald.

Teken de cirkel op de plaat. Leg het blad plat op je werkvlak. Het gebruik van uw meetlint, maak een stempel op de plaat te meten helft van de afstand van de berekening diameter. Plaats de punaise precies op dit punt. Bevestig een touwtje gelijk aan de halve diameter van de cirkel om de punaise en verlengen het andere uiteinde uit. Gebruik dit als uw gids voor de randen van uw cirkel markeren met uw naaien potlood.

Knip de cirkel van het blad met een scherpe schaar naaien.

Vouw een 3/4-inch zoom langs de randen van het weefsel cirkel en veilig met rechte spelden.

Strijk de zoom, het maken van een schone rand.

Met behulp van uw naaimachine, langzaam en voorzichtig naai de zoom rond de gespeld, afgeronde rand, zorg ervoor dat de steken op een gelijke afstand te houden tot aan de rand van het doek helemaal rond.

Strijk het hele stuk na de zoom is voltooid.

Share This Post