Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe maak je een Roll-Up Puzzle Mat Make

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe maak je een Roll-Up Puzzle Mat Make

De eerste puzzel werd opgericht in Londen in 1760 door John Spilsbury, een kaart maker en graveur, zegt Daniel McAdam op de website van de American puzzel Society. Wat begon als een educatief hulpmiddel groeide in populariteit, het verstrekken van ee

AdvertisementDe eerste puzzel werd opgericht in Londen in 1760 door John Spilsbury, een kaart maker en graveur, zegt Daniel McAdam op de website van de American puzzel Society. Wat begon als een educatief hulpmiddel groeide in populariteit, het verstrekken van een low-cost vorm van entertainment - en, voor sommige mensen, de ideale manier om stress te verminderen. Hoe groter de puzzel, hoe meer tijd en ruimte nodig om het te voltooien. Niet vernietigen al je harde werk omdat iemand wil om te eten bij de eettafel. In plaats daarvan, maak een roll-up puzzel mat om uw onafgewerkte puzzel veilig te houden totdat u klaar bent om weer aan het werk op te zijn.

Wat je nodig hebt

1 stuk vilt, 36 inch met 45 inch

1 stuk van corduroy, 36 inch met 45 inch

2 lengtes van de brede grosgrain lint, 36 inch door 1 inch

Naaimachine

Draad

Heerser

Naaister krijt

Schaar

Pins

2 stevige kartonnen kokers, 44 inches lang en 2 inch rond

Making Your Puzzle Keeper

Stel uw naaimachine te zigzaggen. Steek naar rechts langs de randen van beide stukken stof. Dit zal de corduroy rafelen te stoppen en geven het voelde een meer afgewerkte look.

Leg het stuk van corduroy goede kant naar boven, zodat de 45-inch randen zijn de boven- en onderrand en de 36-inch randen zijn de zijkanten. Meet in 6 inches van de twee bovenste, zij- hoeken en een daling van 1 1/2 inch van de bovenrand. Markeer de meting met uw krijt.

Meet 12 inch van het ene uiteinde van de lengte van het lint en een markering. Herhaal aan de andere lengte van de lint.

Leg elk lengte van lint over de markeringen op de corduroy en de line-up van deze merken met de markeringen op de linten. Speld de linten in plaats op uw krijt merken.

Stel uw naaimachine om rechte steek en naai elk lengte van het lint op zijn plaats over de breedte van het lint waar het wordt aangegeven op de corduroy. Ga een paar keer om veilig heen en weer.

Leg het het stukje vilt op de top van het stuk corduroy met de verkeerde kanten op elkaar en de randen uitgelijnd. Speld de stoffen aan elkaar langs de randen.

Steek de boven- en onderrand van de twee stukken stof aan elkaar, met het stiksel voet als richtlijn. Nog niet steek de zijkanten.

Meten en maak een lijn 4 inch van de boven- en onderzijde over de breedte van het weefsel. Dit zijn de behuizingen dat u de kartonnen buizen in zal steken te maken.

Gebruik de lijn die je hebt tekenen als een gids en stik over de stof op die lijn. Flip de lange uiteinden van de lintjes uit de weg, zodat je ze niet vangen als je de behuizing naaien. U nu een behuizing boven en beneden de rechthoek stof.

Gebruik je stikken voet als een gids en begin met naaien in één behuizing line-up van de kant van de stof naar de andere kast lijn. Doe dit aan de andere kant ook alle weefsel vast te zetten.

Steek de kartonnen buizen in de darmen.

Werken met de Puzzle Mat

Samen een puzzel op het vilt kant van de roll-up puzzel mat.

Bewaar uw onafgewerkte puzzel door het rollen van de buis vanaf de kant zonder de linten in de richting van de kant met het lint banden.

Wikkel het lint eindigt rond de buizen en das te beveiligen.

Hints

Zorg ervoor dat u regelmatig het gevoel dat is vaag en niet stijf, zodat de kartonnen steun van de puzzelstukjes zal natuurlijk de greep van de stof en de plaats blijven gebruiken.

Share This Post