Index / Huis / Hoe maak je een roestvrij stalen plaat Reinig

Share This Post

Huis

Hoe maak je een roestvrij stalen plaat Reinig

Uw roestvrij staal kachel is de glanzende middelpunt van uw keuken, behalve wanneer u daadwerkelijk gebruiken. Dan snel wordt het een gunked-up, aangekoekt-up, vlekkerig up, lelijk apparaat. In plaats van het gooien van een doek over de zaak of gewoo

AdvertisementUw roestvrij staal kachel is de glanzende middelpunt van uw keuken, behalve wanneer u daadwerkelijk gebruiken. Dan snel wordt het een gunked-up, aangekoekt-up, vlekkerig up, lelijk apparaat. In plaats van het gooien van een doek over de zaak of gewoon beginnen uit eten de hele tijd, kunt u een roestvrijstalen fornuis met een beetje vastberadenheid en een paar eenvoudige werktuigen te reinigen.

Wat je nodig hebt

  • Lap of spons

    Afwasmiddel

    Roestvrij staal reiniger

    Zachte schrapen apparaat (optioneel)

    Zachte handdoek of krant

Veeg regelmatig met een vochtige doek. De beste manier om een ​​roestvrijstalen fornuis van het krijgen uit de hand te houden is om het af te vegen met een vochtige doek na elk gebruik. Op deze manier kunt de vangst van de roerei, jus en soep ploeteren voordat ze drogen en uitgegroeid tot een overlast.

Gebruik zeep voor zwaardere reinigen. Regelmatige oude afwasmiddel werkt goed voor het reinigen van de eieren, jus of soep spat je niet naar rechts weg te komen. Verzadigen een doek of spons, vegen van de kachel en goed uitspoelen. U kunt de zeep te laten op een voor een paar minuten te verzachten elke aangekoekt-op voedsel.

Schraap lichtjes indien nodig. Als de spons verzadigd in soap is gewoon niet te snijden, kunt u zachtjes, licht en zeer teder afschrapen elke gebakken-on stuff. Gebruik nooit metalen om dit te doen, maar eerder iets dat geen krassen, net als een vingernagel, oude creditcard of een plastic of rubber spatel plukken. Niet schrapen in de kachel top maar voorzichtig sleept het schrapen punt langs de bovenkant.

Breek de grote kanonnen. Hier krijg je een reinigingsmiddel voor roestvrij staal, een speciaal gemaakte formule te sparren roestvrij staal. Deze worden verkocht in hardware en thuis winkels (zie bronnen).

Afdrogen. Wat het reinigen methode je ook kiest, zorg ervoor dat de kookplaat droog te vegen met een zachte doek of zelfs krant onbetamelijke strepen te voorkomen.

Hints

Gebruik nooit staalwol of schurende borstel of materiaal op het roestvast staal. Dat gaat krabben en voor altijd verpesten de kachel.

Share This Post