Index / Huis / Hoe maak je een Roach gratis thuis

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Roach gratis thuis

Het maakt niet uit hoe schoon een huis wordt gehouden, insecten en bugs vinden hun weg in een huis door de kleinste spleten. Of ze vliegen bugs of kruipen bugs, is er geen twijfel over bestaan ​​dat ze een ergernis. Een van de grootste en lelijkste v

AdvertisementHet maakt niet uit hoe schoon een huis wordt gehouden, insecten en bugs vinden hun weg in een huis door de kleinste spleten. Of ze vliegen bugs of kruipen bugs, is er geen twijfel over bestaan ​​dat ze een ergernis. Een van de grootste en lelijkste van alle bugs is de voorn. Er zijn verschillende soorten kakkerlakken en sommige zijn meer voor in bepaalde gebieden. Het maakt niet uit wat voor soort voorn men te maken met, ze zijn een overlast en vies en dragen disease.The volgende instructies zal je leren hoe je een voorn gratis huis te hebben en zal ook uw huisdieren en kinderen te beschermen tegen giftige bestrijdingsmiddelen. Het nemen van een aantal matig eenvoudige voorzorgsmaatregelen maken het mogelijk om een ​​huis van kakkerlakken ontdoen.

Wat je nodig hebt

  • Koevoet

    Plint (indien nodig)

    Hamer

    Nails

    Grote flessen in poedervorm boorzuur voorn formule (elk merk)

Stappen om een ​​Roach Free Home

Als een kamer heeft plint vormen, verwijder zorgvuldig alle ervan met behulp van een koevoet. Eventuele schade kan later worden geretoucheerd.

Snij het puntje van de gepoederde boorzuur voorn formule. Strooi de formule in de kleine ruimte tussen de wand en de vloerbedekking of vloerbedekking. Als de kamer heeft kamerbreed tapijt, trek het tapijt en strooi de formule tussen de tack strip en de muur. Herhaal dit proces op elke muur van de kamer.

Met een hamer en spijkers, vervang de plint en veeg elke formule die over gemorste op de vloer. Touch-up plint als dat nodig is. Voor kamers met tapijt, met behulp van de schroevendraaier en de hamer, zet het tapijt weer op de tack strip.

Herhaal deze stappen gedurende elke kamer in het huis. Door het volgen van deze stappen, het poeder is buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Strooi een kleine hoeveelheid poedervormig formule in het spoor van glazen schuifdeuren en ook aan de onderkant van vuilnisbakken.

Als er een kast onder de gootsteen in de keuken en badkamer, strooi de formule aan de achterkant van de kast.

Hints

De resultaten van beregening dit poeder achter plinten zal voor onbepaalde tijd duren. Het zal geen kakkerlakken die door de muren voeren doden.

Neem keuken garbage out van het huis elke dag.

Laat geen afvalcontainers in het huis of garage. Plaats deze containers buiten.

Houd kinderen en huisdieren uit de buurt van gepoederde voorn formule.

Share This Post