Index / Ambachten / Hoe maak je een Ring & Hook Game Build

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Ring & Hook Game Build

Good old-fashioned entertainment hoeft niet aan een arm en een been kosten. De ring en haak spel is een goed voorbeeld. Het gaat om slechts een ring opgehangen aan een touwtje, die je moet zwaaien op een haak. Met een beetje inspanning en een aantal

Advertisement

Good old-fashioned entertainment hoeft niet aan een arm en een been kosten. De ring en haak spel is een goed voorbeeld. Het gaat om slechts een ring opgehangen aan een touwtje, die je moet zwaaien op een haak. Met een beetje inspanning en een aantal gemakkelijk te vinden materialen, kunt u uw eigen ring te maken en haak spel voor uw achtertuin. U vindt het is geweldig voor familie borrels en buurt barbecues.

Wat je nodig hebt

2 houten planken, 2-inch met 2-inch, 3 1/2 voet lang

Staal hoek brace

schroeven

Nails

Hamer

haakoog

Schroef-in hook

Draad

Metalen ring of sleutelhanger

Lijn de twee planken end to end dus vormen ze een L-vormige, hoek van 90 graden. Overlap het einde van een stuk hout, zodat het gelijk ligt met de bovenkant van het tweede stuk. Verbind de planken met spijkers of schroeven.

Bevestig een stalen hoek brace om de aanliggende zijden van de planken, met schroeven. Spijker de structuur een opstaande paal of muur in een omgekeerde "L" -vorm, zodat de top van de "L" ten minste zes voet van de grond. Plaats de planken zodat het opzetstuk loodrecht op de paal.

Schroef een oog haak in de bovenste horizontale stuk hout, aan het eind. Vorm een ​​lus in een touwtje. Voorbij het einde van het koord door het oog haak en terug door de lus. Steek het einde rond de hals en in de loop van een paalsteek knoop te vormen. Trek de knoop strak.

Schroef een haak in de bodem van de verticale steun plank. Zorg ervoor dat de haak is naar boven gericht. Meet de lengte van bungelend touw aan de haak oog om de schroef in de haak. Snijd de string, het verlaten van een paar centimeters naar de ring tegemoet te komen.

Voorbij het einde van het koord door een metalen ring. Geef het terug over het anker streng van de string. Plaats het uiteinde van het koord terug in de lus gemaakt. Breng het uiteinde rond het anker streng keer en terug in de lus. Trek de twee halve knopen kink in de kabel strak.

Hints

U kunt een sleutelhanger te gebruiken als de ring is groot genoeg.

U kunt het spel te monteren op veel verschillende plaatsen, met inbegrip van de kant van een garage, een patio steunbalk, een houten hek, of een post in uw tuin.

Als u niet permanent wilt bevestigen het spel om een ​​vaste waarde, gebruik dan een C-klem.

Share This Post