Index / tech / Hoe maak je een rijbewijs Adres Online wijzigen

Share This Post

tech

Hoe maak je een rijbewijs Adres Online wijzigen

Een persoon zou moeten zijn adres met het Department of Motor Vehicles (DMV) veranderen in een communicatie tussen de DMV en de bewoner ervoor te zorgen dat niet wordt onderbroken, updaten DMV records voor elke geregistreerde voertuigen op naam van d

AdvertisementEen persoon zou moeten zijn adres met het Department of Motor Vehicles (DMV) veranderen in een communicatie tussen de DMV en de bewoner ervoor te zorgen dat niet wordt onderbroken, updaten DMV records voor elke geregistreerde voertuigen op naam van de bewoner, alsmede een verzoek van een nieuw rijbewijs of staat ID. In veel gevallen, het veranderen van een adres op een rijbewijs zal resulteren in de DMV kennisgeving aan de minister van Buitenlandse Zaken van een kiezer adreswijziging. Dit geldt alleen voor geregistreerd om te stemmen in die staat personen.

Wat je nodig hebt

Burgerservicenummer

Vorig adres op de plaat

Ga naar de Department of Motor Vehicles website in uw staat. Bijvoorbeeld, een inwoner in Californië te willen naar het adres op zijn rijbewijs te veranderen moet contact opnemen met de staat California Department of Motor Vehicles om dat te doen.

Toegang tot de online DMV adreswijziging systeem.

Voer uw rijbewijs nummer. Voer bijvoorbeeld "A5555555" zonder spaties. Of zoals voorgeschreven door de online DMV adreswijziging systeem in uw staat.

Voer uw achternaam, voornaam en initiaal in de verstrekte dozen.

Vul je geboortedatum in. Bijvoorbeeld, "1960/01/01." In de meeste gevallen zal een maand, dag en jaar doos worden verstrekt voor elk item, respectievelijk.

Voer de laatste vier cijfers van uw sofi-nummer. Bijvoorbeeld: "1234"

Voer de uitgiftedatum van uw rijbewijs. In de meeste gevallen zal een maand, dag en jaar doos worden verstrekt voor elk item, respectievelijk. Bijvoorbeeld, "11/22/09".

Kies de adreswijziging optie die op u van toepassing. Bijvoorbeeld: "Verander BOTH Rijbewijs / ID-kaart & Vehicle / Vessel Adres ',' Change Rijbewijs / ID-kaart Address Only" of "Change Vehicle / Vessel adres alleen."
Selecteer de gewenste optie en klik vervolgens op, "Change Address." Of de juiste knop die u toelaat om te gaan met de adreswijziging proces.

Voer uw vorige adres.

Geef aan welk adres, adresgegevens en / of verblijf-adres dat u wilt wijzigen. Als beide, selecteert u "Change". Volg de aanwijzingen op het scherm en lees alle instructies op het scherm.

Voer de nieuwe of huidige woonplaats adres.

Controleer of de informatie correct is ingevoerd. Bewerk indien nodig.

Lees de bepalingen en voorwaarden van de online DMV adreswijziging systeem. Accepteer de voorwaarden door te gaan.

Bevestigen als u wilt dat de DMV te melden minister van Buitenlandse Zaken (kiezersregistratie) met uw nieuwe adresgegevens.

Verzend de informatie.

Druk de adreswijziging transactie pagina. Er zijn geen kosten aan een adres online veranderen. De term transactie wordt alleen gebruikt door de DMV om aan te geven dat een dienst wordt verricht.
Noteer de datum en tijd van de transactie. Bijvoorbeeld: 2009-07-08 23: 06: 29,123456

Hints

Bevestig de wijziging van het adres van de DMV.

Niet alle Department of Motor Vehicle locaties toestaan ​​staat ingezetenen aan hun adres online veranderen. Dit artikel maakt gebruik van de State of California Department of Motor Vehicle website als de basis voor alle informatie verstrekt over hoe u een adres online veranderen voor een rijbewijs.

Share This Post