Index / Huis / Hoe maak je een Rice kolenkachel Licht

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Rice kolenkachel Licht

Een brandende rijst kolen kachel kan uren van warmte en licht te geven zonder de noodzaak voor een reload of Relight. Rice steenkool is een term die gebruikt wordt om kleine korrels van antraciet steenkool te beschrijven. Antraciet is meestal koolsto

AdvertisementEen brandende rijst kolen kachel kan uren van warmte en licht te geven zonder de noodzaak voor een reload of Relight. Rice steenkool is een term die gebruikt wordt om kleine korrels van antraciet steenkool te beschrijven. Antraciet is meestal koolstof en bevat zeer weinig onzuiverheden. De kleine stukjes van rijst kolen verbranden efficiënt maximale warmte te voorzien van een lage brandstofkosten. U kunt snel opwarmen een kamer of een hele huis met de warmte van een rijst kolenkachel.

Wat je nodig hebt

  • Krant

    droog aanmaakhout

    lucifers

Open de kachel deur en de demper. Vul de opslag hopper om de capaciteit met rijst steenkool. Strooi een handvol elk van de krant flarden, droog aanmaakhout en rijst kolen op het vuur rooster.

Steek de stapel aanmaakhout, papier en kolen met papier of houten lucifers. Zet de convectie ventilator om de rook door de schoorsteen te trekken indien de kachel heeft er een. Voeg nog een handvol van elk ingrediënt om het vuur als het begint te groeien.

Schakel de interne ventilator zodra de vlammen op het rooster branden met een gestage blauwe kleur. Zet de thermostaat op het fornuis om rijst kolen pellets automatisch los te maken van de hopper. Sluit de deur aan de kolenkachel.

Hints

Installeer een koolmonoxidemelder in de buurt van de rijst kolenkachel. Sommige kachel fabrikanten onder een met de kachel voor een verhoogde veiligheid van het product.

Het aansteken van een kolenkachel wanneer de externe temperaturen boven de 55 graden Celsius kan een backdraft veroorzaken en vul een huis met rook.

Share This Post