Index / Huisdieren / Hoe maak je een Retriever Chesapeake Bay Groom

Share This Post

Huisdieren

Hoe maak je een Retriever Chesapeake Bay Groom

Chesapeake Bay Retrievers zijn lieve, trouwe, gehoorzame en vriendelijke honden. Terwijl ze zijn intelligent en trainbaar, zij zijn soms trage leerlingen en vereisen geduld. Ze zijn zeer goed met kinderen, en kan fungeren net zo koppig als kinderen a

Advertisement

Chesapeake Bay Retrievers zijn lieve, trouwe, gehoorzame en vriendelijke honden. Terwijl ze zijn intelligent en trainbaar, zij zijn soms trage leerlingen en vereisen geduld. Ze zijn zeer goed met kinderen, en kan fungeren net zo koppig als kinderen als ze hun eigen manier willen. Dit ras is ongelooflijk lage onderhoudskosten. Ze vereisen slechts maandelijks algemene verzorging en een volledige verzorging elke 10 tot 12 weken.

Wat je nodig hebt

slicker borstel

hondenshampoo

Borstel de uw Chesapeake Bay Retriever jas met een gelikter penseel voor hem baden. Chesapeake Bay Retrievers hebben een zeer dichte vacht, maar het is gemakkelijk te onderhouden met regelmatig poetsen.

Baden met een shampoo geformuleerd voor honden. Niet dit ras te vaak baden. Chesapeake Bay Retrievers hebben een vette glans in hun vacht die uitdroogt als u uw hond te vaak in bad. De olie beschermt ze ook tegen koude water, omdat ze zijn fanatieke zwemmers en kunnen springen in een lichaam van water, ongeacht de temperatuur.

Verwijder snorharen en wenkbrauwen als dit uw voorkeur.

Overtollig loods haar na bad met een gelikter penseel. Chesapeake Bay Retrievers zijn gemiddeld shedders.

Hints

Chesapeake Bay Retrievers zijn een ras met een nieuwe geschiedenis. Een schip schipbreuk voor de kust van Maryland in 1807 met twee Newfoundlanders, die mensen binnenkort gefokt met retrievers uit het gebied. Zo werd de Chesapeake Bay retriever geboren.

Chesapeake Bay Retrievers hebben een levensverwachting van ongeveer 10 tot 12 jaar.

Deze honden zijn ongelooflijk onrustig als je ze niet genoeg niet uitoefenen. Ze vinden het leuk om te rennen, spelen en zelfs vrij vaak zwemmen. Een gebrek aan lichaamsbeweging kan leiden tot slecht gedrag als gevolg van extreme verveling.

Het gemiddelde gewicht van vrouwelijke Chesapeake Bay Retrievers is tussen de 55 en 70 lb. Mannetjes meestal wegen tussen de 65 en 80 lb.

Chesapeake Bay Retrievers zijn vaak gevoelig voor oogproblemen en heupdysplasie.

Share This Post