Index / Bedrijf / Hoe maak je een Retail Merchandising Plannen Maken

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Retail Merchandising Plannen Maken

Retail merchandising is de praktijk van het verwerven van aandelen die de verkoop zal genereren en aantrekkelijk weer te geven om te laten klanten gemakkelijk en ecourage aankopen vinden. Managers en verkoop medewerkers herzien trends uit het verlede

AdvertisementRetail merchandising is de praktijk van het verwerven van aandelen die de verkoop zal genereren en aantrekkelijk weer te geven om te laten klanten gemakkelijk en ecourage aankopen vinden. Managers en verkoop medewerkers herzien trends uit het verleden en te overwegen de huidige rages en de marktomstandigheden, om de verkoop prognoses te maken voor specifieke items. Kledingwinkel managers in de buurt van stranden, bijvoorbeeld bestellen mannen zwembroek in verschillende beenlengte en voorraad shorts voor vrouwen om te dragen over bikini bodems op basis van dergelijke voorspellingen.

Maak verkoopprognoses voor specifieke items in plaats van algemene categorieën van items. Kijk naar de verkoop trends te wandelen shorts, casual shorts, korte sportbroek, schaatser shorts en alle klassen van de mannen en shorts vrouwen individueel te beslissen welke soorten op voorraad hebben voor een bepaald seizoen. Gewoon kijken naar de verkoop van mannen of vrouwen shorts als geheel niet in slaagt om de specifieke items die dit seizoen zal verkopen aan te pakken.

Gebruik de storefront en ramen om uw doelgroep clientèle aan te trekken. Plaats affiches en mannequins in kleding uit de voorkant die uw goederen te definiëren. Licht Voor ramen met een aantrekkelijke gloed van het centrum winkelcentrum gangpad of stoep. Laat verschillende medewerkers aan de storefront vaak veranderen om een ​​nieuwe potentiële maken en voortdurend nieuwe klanten aan te trekken.

Plaats de merchandise strategisch in de winkel. Gebruik de voorste en middelste locatie voor uw best verkopende items te zorgen voor de meerderheid van de klanten meteen vind dit bestand. Plaats aanverwante accessoires in de buurt van de items die ze zijn gemaakt om te begeleiden, zoals een das in de buurt van dress shirts en sokken in de buurt van de schoenen. Put add-ons en impuls items in de buurt van het verkooppunt bureau voor verkopers om snel te verkopen suggesties te doen.

Verlicht de winkel op de juiste wijze voor de doelmarkt. Plaats schijnwerpers op de best verkopende items in elke winkel. Gebruik energieke verlichting met kleuren en knipperende of bewegende lichten in een winkel de verkoop van casual kleding voor jonge kopers om opwinding over de voorraad te creëren. Maak de verlichting helder genoeg voor de rijpere klanten zonder felle kleuren of knipperende lichten in een winkel die kleding kleding en schoenen verkoopt.

Speel muziek dat tegemoetkomt aan uw markt. Gebruik up-tempo pop muziek voor de jongere generatie en de generatie-specifieke popmuziek of elegante klassieke muziek voor andere volwassen markten.

Geven de winkel een aantrekkelijke geur als onderdeel van uw retail merchandising regeling. Gebruik een stofzuiger met citrus ingrediënten of spuit een zachte geur. Licht geurkaarsen op planken veilig buiten het bereik van klanten en uit de buurt van brandbare stoffen. Vermijd zware geuren zoals wierook of parfums, die weg sommige klanten kunnen rijden.

Share This Post