Index / Ambachten / Hoe maak je een rendier te maken uit een ronde baal hooi

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een rendier te maken uit een ronde baal hooi

Maak een grote en unieke kerst decoratie voor uw erf of boerderij door het draaien van een oude of reserve-round hooibaal in een rendier. Buren en mensen langs uw huis zal uw weergave van vakantie creativiteit niet missen. Hoewel het doel is vrij gro

AdvertisementMaak een grote en unieke kerst decoratie voor uw erf of boerderij door het draaien van een oude of reserve-round hooibaal in een rendier. Buren en mensen langs uw huis zal uw weergave van vakantie creativiteit niet missen. Hoewel het doel is vrij groot, is het relatief gemakkelijk te maken. Het moeilijkste deel is het verplaatsen van de baal in positie. Als u niet beschikt over een hooibaal van je eigen hebt, kun je één van een lokale boerderij te kopen.

Wat je nodig hebt

Tractor

Bruin, wit, zwart en rode verf

Bescherming van de ogen

Masker

Kettingzaag

Boren

Drie houten pluggen, elke 2 voet lang

Twee boomtakken

Twee stukken bruin vilt

Draad

Heet lijmpistool

Verplaats de baal hooi met een tractor, zodat de ronde gedeelte wordt geconfronteerd met een oprit of weg. Plaats de baal op een vlak stuk grond waar het het meest zichtbaar zal zijn.

Verf het gehele oppervlak van de ronde baal met bruine verf. Spuit de verf over het oppervlak totdat deze volledig is bedekt. Draag stofbril en een masker om de ademhaling in de rook te vermijden. Verf ronde of ovale vlekken op de bovenkant van de hale baal met witte verf om uw rendieren vlekken geven.

Verf twee grote ovalen naast elkaar op het bovenste eenderde gedeelte van de baal met witte verf ogen vormen. Wacht tot de verf te drogen en schilder dan twee kleinere cirkels in het midden van de witte ovalen met zwarte verf.

Snijd een 3- tot 4-inch dik cirkel van hout uit een oude boom stam, hakblok of een stuk van brandhout met een kettingzaag. Verf de bovenkant en zijkanten van de houten cirkel met rode verf met een neus gevormd.

Boor een 1-inch gat door het midden van de houten neus. Steek het ene uiteinde van een 1-inch dik en 2-voet lange houten plug in het gat. Spuitlak het einde van de plug rood. Steek de plug in het midden van de hale baal onder de ogen van de rendieren. Duw de plug in de baal tot de houten cirkel tegen de rand van de baal.

Snij twee takken van een boom en steek de uiteinden in de bovenkant van de hale baal. Plaats de takken ter weerszijden van de bovenkant van de baal, zodat het vertakte uiteinde omhoog en weg van elkaar gericht.

Traceren en uitgesneden een traanvormige oor van elk stuk bruin voelde oren voor uw rendieren. Bevestig een draadlengte rond de rand van de achterzijde van elk oor. Buig de draad aan de vorm van het oor aan en gebruik een hete lijmpistool om de draad aan het vilt lijm.

Hete lijm het einde van een 2 voet lange houten pluggen aan het bodemgedeelte van elk oor. Bevestig een oor aan weerszijden van de baal door op de houten deuvel in het hooi.

Hints

Voer niet geschilderd hooi voor dieren omdat het hen zal schaden.

Share This Post