Index / Ambachten / Hoe maak je een rendier Kerstman Bag

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een rendier Kerstman Bag

Geïnspireerd door een Pottery Barn Kerstman zak, kon rendieren niet eenvoudiger te maken. Als je kunt steek drie rechte naden en naai op een paar knoppen, heb je dit hebt. De sherpa stof die we gebruiken is op grote schaal beschikbaar en zeer goedkoo

Advertisement

Geïnspireerd door een Pottery Barn Kerstman zak, kon rendieren niet eenvoudiger te maken. Als je kunt steek drie rechte naden en naai op een paar knoppen, heb je dit hebt. De sherpa stof die we gebruiken is op grote schaal beschikbaar en zeer goedkoop - vooral als je een verkoop te vangen en gebruik een coupon. We maakten ons minder dan $ 10.

Wat je nodig hebt

Sherpa stof, 1 1/4 werven Grote zwarte knoppen, 2 grote rode pompom freezer paper Brown voelde Light tan borduurgaren Cereal doos of andere lichtgewicht karton

Snijd de sherpa stof in een rechthoek, 44 inches lang en 59 inch breed. (Bij het snijden van de breedte, trim de zelfkant rand en laat de vouw intact.)

Vouw de stof met de goede kanten op elkaar. Steek de lengte van het niet gevouwen zijde. Steek vandaar over de breedte aan één uiteinde.

Open de lange naad en neerklappen 4 inches. Speld vast.

Met behulp van een zig-zag steek, steek langs de rand van deze manchet.

Draai de zak rightsize uit en zet de knopen, ongeveer 16 inch vanaf de bovenkant van de zak. Plaats een knop aan 10 1/2 inch uit de naad rand en de andere 18 1/2 inch van de gevouwen rand. Stitch in zijn plaats.

Centreer een grote rode pompom tussen de knoppen en naai op zijn plaats.

Teken rendieren twee geweien op freezer paper. Leg ze op twee lagen van vilt met de gladde kant van het papier in de richting van het vilt. Druk licht. Knip twee sets van bijpassende gewei.

Naai twee voelde geweien samen, met behulp van borduurgaren en een lopende steek. Start ongeveer 6 duim van de bodem van het gewei en stopt bij de top.

Teken twee ruwe gewei vormen, ten minste 1/4 inch kleiner dan het vilt gewei, op de rug van een graan doos of andere restanten van dun karton. Uitknippen. Slip het karton tussen de lagen van het vilt gewei. Doorgaan stikken rond het gewei totdat je ongeveer 6 inches van de bodem.

Plaats het gewei op het Santa zak, boven en enigszins buiten de knop ogen. Steek de resterende randen van het gewei, de sherpa fleece evenals het vilt te vangen.

Vul het Kerstman tas met geschenken.

Share This Post