Index / Cars / Hoe maak je een Remlichtschakelaar voor een 2003 Chevrolet S10 installeren

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Remlichtschakelaar voor een 2003 Chevrolet S10 installeren

Chevrolet rustte de S10 pick-up trucks met een brake-lichtschakelaar om de functies van de remlichten te controleren en de cruise control uit te schakelen. De schakelaar wordt geopend wanneer het rempedaal is in de volle omhoog of losgekoppelde posit

Advertisement

Chevrolet rustte de S10 pick-up trucks met een brake-lichtschakelaar om de functies van de remlichten te controleren en de cruise control uit te schakelen. De schakelaar wordt geopend wanneer het rempedaal is in de volle omhoog of losgekoppelde positie. Zoals voetdruk duwt het rempedaal naar beneden om de remmen te schakelen, de schakelaar gesloten en stuurt accuspanning aan de achterzijde remlichten. Normale slijtage kan leiden tot de contacten in de overstap naar corroderen of boog, wat leidt tot mislukking.

Open zijdeur van de bestuurder. Oplopen tot onderzijde van het dashboard met de nieuwe rem-lichtschakelaar in de hand van de bestuurder.

Lijn de elektrische connector voor de brake-lichtschakelaar met de sleuf in de schakelaar. Duw de stekker stevig in de schakelaar totdat deze vastklikt.

Schuif de rem duwstang en de rem-lichtschakelaar op de grote pin aan de zijkant van het rempedaal hendel.

Breng de sleuf in de duwstang houder met de groef in het einde van de rem-hefboom pin. Duw de houder naar beneden totdat deze stevig vastklikt.

Share This Post