Index / Sport en fitness / Hoe maak je een Remington Model 870 laden

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een Remington Model 870 laden

De Remington Model 870 is een van de meer populaire geweren op de markt en wordt gebruikt voor alles van sport jacht naar huis verdediging. De Remington 870 ziet ook actie op verschillende politiekorpsen, hoewel deze versies zijn een aanraking beefie

Advertisement

De Remington Model 870 is een van de meer populaire geweren op de markt en wordt gebruikt voor alles van sport jacht naar huis verdediging. De Remington 870 ziet ook actie op verschillende politiekorpsen, hoewel deze versies zijn een aanraking beefier dan de burgerbevolking versies. Voor degenen die niet gewend zijn aan het gebruik van een shotgun, het laden van een Remington 870 kan verwarrend zijn. Het is niet duidelijk hoe om schelpen te laden in het interne magazine. Gelukkig, als je eenmaal het uit, het is niet al te moeilijk.

Wat je nodig hebt

Doos met 12-gauge shotgun shells

Zoek de "veiligheid schakelaar aan de bovenkant van de shotgun. Het is te vinden op het punt waarop de top van de voorraad begint te curve neerwaarts.

Druk de schakelaar naar voren en trek de pomp slide - Hoe groter beweegbare bruine of zwarte gedeelte van de shotgun zich onder het vat - van het geweer om de kamer te openen aan de zijkant van het geweer.

Plaats een schelp in de nieuw geopende sleuf en duw deze naar voren in de interne tijdschrift met uw duim.

Duw de pomp uit naar het slot af en zet de shotgun naar de laadhaven zichtbaar aan de onderkant van het pistool.

Plaats een shell tegen de laadhaven en duw hem binnen en naar voren. Herhaal dit proces tot de laadhaven niet langer de shotgun shell accepteert. Een typisch Remington 870 zal houden ongeveer vijf schelpen.

Share This Post