Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een Remington Charge

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een Remington Charge

Spectrum Brands 'Remington is bekend om zijn scheren producten, waaronder mensen elektrische scheerapparaten en verzorgingsproducten. Scheerapparaten onder folie en roterende modellen. Het bedrijf verkoopt ook producten voor de vrouwelijke markt, waa

AdvertisementSpectrum Brands 'Remington is bekend om zijn scheren producten, waaronder mensen elektrische scheerapparaten en verzorgingsproducten. Scheerapparaten onder folie en roterende modellen. Het bedrijf verkoopt ook producten voor de vrouwelijke markt, waaronder scheerapparaten en een haardroger. Remington's scheren producten zijn vaak oplaadbaar en sommige kunnen ook worden uitgevoerd buiten het stopcontact wanneer batterijen bijna leeg zijn. Sommige producten zijn multi-voltage, zodat u ze kunt laden wanneer het reizen in het buitenland ook.

Schuif de "Aan / Uit" knop om de "Off" positie en sluit het snoer aan het scheerapparaat en vervolgens in het stopcontact. Het lampje op het scheerapparaat gaat branden.

Houd het scheerapparaat in het stopcontact voor 24 uur als het de eerste keer dat je het opladen. Kijk voor een verpakking of etiket aanwijzing dat aangeeft "Quick Charge" en laad het scheermes een uur als het die functie. Laad het voor 16 uur als er niet de "Quick Charge" functie op uw product. De R-960 en R-970 te gebruiken "Quick Charge."

Koppel het snoer van de muur en trek de stekker uit het scheerapparaat. Draai de "Aan / Uit" knop om de "On" en laat men het scheermes. Het scheermes moet draaien voor maximaal 40 minuten zonder het snoer.

Hints

Controleer het scheermes of een ander product voor spanning compatibiliteit wanneer het buitenland opladen. Zoeken etiket dat aangeeft dat het apparaat werkt bij 220-240 volt naast de 120 volt die wordt gebruikt in de Verenigde Staten. Soms zal er een schakelaar op het product af te wisselen tussen de voltages. Sommige badkamers hebben overzeese-voltage geschakeld razor punten van de wasbak.

Share This Post