Index / Sport en fitness / Hoe maak je een Remington 770 Reinig

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een Remington 770 Reinig

De Remington Model 770 is de upgrade naar de Model 710. De centerfire geweer is uitgerust met een voorgemonteerd en boresighted 3-9x40mm richtkijker. De afneembare tijdschrift houdt vier standaard cartridges en drie magnum cartridges. Terwijl Remingt

Advertisement

De Remington Model 770 is de upgrade naar de Model 710. De centerfire geweer is uitgerust met een voorgemonteerd en boresighted 3-9x40mm richtkijker. De afneembare tijdschrift houdt vier standaard cartridges en drie magnum cartridges. Terwijl Remington geweren hebben een lange reputatie voor robuuste betrouwbaarheid, is het nog steeds nodig is om ze schoon te maken elke zo vaak. Je hebt een paar fundamentele punten naar een Remington 770. goed schoon houden van het geweer schoon handhaaft zijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid door de jaren heen van slijtage.

Wat je nodig hebt

Het schoonmaken van patch

Het schoonmaken staaf of jag

Bore oplosmiddel

boring borstel

gun olie

gun vet

Micro-vezel doekje

Schakel de veiligheid op het geweer. Verwijder het magazine en trek de bout om cartridges links in het vat uit te werpen. Voer een visuele inspectie van de kamer met het geweer wees van u af om te controleren of het wapen wordt gelost.

Breng de bout handvat om de actie te openen; Draai de schootvanger hendel aan de linkerkant van het geweer in verticale positie. Trek de bout rechte rug en uit de 770.

Geniet van een schoonmaak patch in de boring oplosmiddel en bevestig deze aan de punt van een reiniging staaf of jag. Passeer de reiniging staaf en patch uit de kamer einde, door de boring en de snuit een paar keer uit. Wacht 10 tot 20 minuten om het oplosmiddel in staat te stellen het vuil in de boring te dringen alvorens verder te gaan.

Bevestig het juiste kaliber schoonmaak borstel om de reiniging staaf; spray de staaf met boring oplosmiddel. Duw de stang en de borstel door de boring 10 tot 12 keer om het vuil te verwijderen. Trek de stang en borstel volledig uit de snuit. Steek deze weer door de kamer te beëindigen elke keer om veegt het vuil in de boring te vermijden. Verwijder de borstel van de reiniging staaf.

Bevestig een reiniging patch om de staaf. Passeer de staaf en patch door de boring om overtollig vuil te verwijderen. Verander de reiniging patch op elke pas, en herhaal het proces totdat de patch komt er schoon uitkomt. Dit geeft aan dat alle losse deeltjes is geëlimineerd.

Geniet van een schoonmaakbedrijf patch in het pistool olie; doorgeven door de boring met behulp van de reinigingsstaaf. Vervang de olie-achtige patch met een schone patch. Herhaal dit proces een keer om overtollig smeermiddel verwijderen.

Spray de bout en het afvuren van speld met oplosmiddel; droog ze af met een schone microvezeldoek. Smeer de bout met een dun laagje van het pistool vet. Veeg de ontvanger met de micro-fiber doek.

Solliciteer pistool olie aan op de micro-fiber doek. Veeg de hele geweer om een ​​dun laagje olie toe te passen voordat u deze opbergt Dit beschermt het wapen tegen roest.

Hints

Gebruik een harde case voor langdurige opslag. Soft gevallen genieten van de olie.

Share This Post