Index / Sport en fitness / Hoe maak je een Remington 1100 Load

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een Remington 1100 Load

Remington vuurwapens ontwikkelde het Model 1100 autoloading shotgun meer dan 40 jaar geleden. De 1100 is in 12, 20, 28 en 0,410 meters in verschillende stijlen voor veld en schietcompetitie. De TAC 4 is een korte vat 12-gauge shotgun gebruikt door de

AdvertisementRemington vuurwapens ontwikkelde het Model 1100 autoloading shotgun meer dan 40 jaar geleden. De 1100 is in 12, 20, 28 en 0,410 meters in verschillende stijlen voor veld en schietcompetitie. De TAC 4 is een korte vat 12-gauge shotgun gebruikt door de rechtshandhaving en het leger. Het geweer is vervaardigd vier 2 3/4 inch schelpen in het magazijn en een in de kamer te houden; echter, moet een plug in het magazine worden geïnstalleerd voor de jacht als het illegaal is om te jagen met meer dan drie schelpen in het geweer.

Wat je nodig hebt

Proper gauge shotgun shells voor het pistool

Stel de veiligheid van de knop van de shotgun op en richt de boring van het pistool in de richting van de grond of in een richting weg van personen of goederen.

Trek de bedieningshendel aan de ejectie poort helemaal terug totdat deze geopend vergrendelt. Plaats een shell in de open poort gekrompen eind vooruit, messing eindigen aan de achterzijde. Duw de shell naar voren in de kamer.

Druk op de dragervrijgaveband aan de onderkant van het pistool achter de laadhaven. De hendel zal dichtklappen. Er is nu een live-shell in de kamer.

Gebruik de koperen einde van een mantel te duwen op de dragervrijgaveband en duwt de schaal naar voren in de lading poort aan de onderkant van het pistool. De laadhaven deur dichtklappen.

Feed extra schelpen in de laadhaven op dezelfde manier. De eerste granaten zal verder te gaan in het magazijn als de volgende shell wordt geduwd. Plaats vier granaten in het magazijn, met uitzondering van de jacht modellen met een stekker, dan nog alleen load twee schelpen in het magazijn.

Hints

Zorg ervoor dat het tijdschrift heeft een plug in dat alleen toestaat twee schelpen te laden in bij de jacht. Game Wardens zal controleren om zeker te zijn is er een plug. Zelfs als slechts twee schalen in een tijdschrift kunnen houden vier schelpen worden geladen, kunt u nog steeds worden beboet voor het niet hebben van een aangesloten jacht jachtgeweer.

Houd uw vingers uit de buurt van de ejectie haven bij het loslaten van de bedieningshendel. Het handvat snaps snel en stevig gesloten; vingers in de weg zal worden verwond.

Houd de veiligheid op het pistool te allen tijde bij het laden.

Gebruik alleen het juiste spoor shells voor het pistool; nooit schelpen van verschillende maten te mengen. Een 20-gauge shell zal glijden in de kamer van een 12-gauge shotgun en stok in het vat uit het zicht. Een 12-gauge shell wordt dan geladen in erachter. Firing het wapen leidt tot een dodelijke explosie.

Share This Post