Index / Bedrijf / Hoe maak je een Reception Hall Eigenaar

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Reception Hall Eigenaar

Zolang er bruiloften, doopfeesten en feestdagen te vieren, zal families altijd nodig feestzalen. Hoewel er geen receptie business is recessie-proof, zal de juiste locatie en de mix van diensten altijd grijpen de aandacht van de drukke mensen op zoek

AdvertisementZolang er bruiloften, doopfeesten en feestdagen te vieren, zal families altijd nodig feestzalen. Hoewel er geen receptie business is recessie-proof, zal de juiste locatie en de mix van diensten altijd grijpen de aandacht van de drukke mensen op zoek naar hulp bij hun speciale evenementen. Het bezitten van een receptie kan een ingewikkelde zaken zijn, maar net als alle waardevolle inspanningen, het succes loopt parallel met de tijd en het enthousiasme die je investeert.

Wat je nodig hebt

financiering

Faciliteit

Licenties en vergunningen

Benodigdheden

uitrusting

Verzekering

Trachten voldoende financiële middelen om u door de start-up fase en het eerste jaar van het bedrijfsleven. Bankiers, venture capitalists en beleggers zullen vragen om een ​​gedetailleerd bedrijfsplan, zodat men die zaken met betrekking tot de locatie, demografie, marketingplannen en de concurrentie dekt voor te bereiden. De bottom line is investeerders willen weten hoeveel tijd, energie en geld u zult investeren om een ​​gezonde bottom line te leveren zodra uw receptie is up and running.

Gebruik een slimme commerciële makelaar om u te helpen en te onderhandelen over de beste deal op de beschikbare accommodatie. U kunt kiezen Buld een hal vanuit het niets - een dure propositie die architecten, aannemers plus licenties en vergunningen - of kopen van een bestaand gebouw dat groot genoeg is om uw visie passen. U kunt ook een bestaand banketzaal dat is een turnkey operatie aan te schaffen.

Verkrijgen van vergunningen vereist door uw gemeentelijke overheid om de receptiehal je de aankoop van werken, als er geen al bestaan. Sommige staten geven afzonderlijke licenties voor ontvangst hallen dat voedsel op het terrein en degenen die dienen voor te bereiden - maar niet koken - eten op de site. U vindt er ook een drankvergunning nodig, tenzij de lokale wetgeving de verkoop van sterke drank te verbieden in uw geografische gebied. Ga naar uw dorp of stad hall vergunningverlenende instantie toe te passen voor deze referenties.

Invulling van marketing en reclame plannen terwijl je renovaties en bereidt zich voor om uw deuren te openen. Partner met andere bedrijven om marketing inspanningen te maximaliseren. Bloemisten, bakkerijen, cateraars, kerken, kantoorboekhandel, bruids winkels, tux verhuur van winkels en party planners maken allemaal grote zakelijke relaties. Bespaar geld door het opzetten van gezamenlijke publiciteit partnerships. Het is niet ongebruikelijk voor een receptie eigenaar om een ​​percentage van de boeking kosten als een verwijzing vergoeding voor andere handelaren aan te bieden. Verbeteren van mond-tot-mond marketing inspanningen van betrokken te raken in de gemeenschap zaken.

Aankoop van benodigde apparatuur en benodigdheden. U zult kasten gevuld met commerciële porselein, glaswerk, servies, kookgerei, beddengoed en keukengerei om de grootste capaciteit menigte dat je een licentie om te dienen tegemoet nodig. Als je geen zin om deze essentiële bezitten, uit te werken een deal met een verhuurbedrijf. Maar maak je kopen tafels en stoelen die coördineren met de inrichting van uw hal.

Inhuren bedienend personeel om uw evenementen te werken. De voordelen van een rooster van servers, set-up en af ​​te breken staf zijn er in overvloed: een goed gecoördineerd team samen te werken bij herhaling kan de meest uitbundige affaire met vertrouwen af ​​te trekken. Je hebt al haakten alle haltes om een ​​omgeving gegarandeerd de grootste momenten van het leven te vieren maken, dus zorg ervoor dat uw medewerkers voegt de final touch van elegantie en uitmuntendheid en uw bedrijf zou gedijen.

Hints

Misschien wilt u uw banketzaal te nemen, zodat de winsten en verliezen worden bevestigd aan de business in plaats van uw persoonlijke bezittingen.

Niet beknibbelen op de verzekering. Als eigenaar van de receptie, uw persoonlijke bezittingen te beschermen in het geval dat de business is geteisterd door een natuurramp of je bent aangeklaagd door een patron.

Share This Post