Index / Careers & Work / Hoe maak je een Real Estate Agent licentie in South Carolina Krijg

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een Real Estate Agent licentie in South Carolina Krijg

De South Carolina Real Estate Commissie geeft licenties waardoor mensen op te treden als "Real Estate verkopers." De licentie laat verkopers voeren vastgoedtransacties onder toezicht van een erkende makelaar, een positie die extra ervaring en op

AdvertisementDe South Carolina Real Estate Commissie geeft licenties waardoor mensen op te treden als "Real Estate verkopers." De licentie laat verkopers voeren vastgoedtransacties onder toezicht van een erkende makelaar, een positie die extra ervaring en opleiding. Het verkrijgen van een licentie in South Carolina vereist een paar stappen.

Real Estate Agent Licensing

South Carolina makelaars moeten minstens 18 jaar oud zijn en het bezit van een middelbare school diploma of GED, volgens de staatswet. Afgezien van een middelbare school opleiding, moeten agenten 60 uur van cursussen te voltooien in vastgoed en slagen voor een state-opdracht onderzoek om een voorlopige vergunning te ontvangen. Na het behalen van het examen, voorlopige licentiehouders hebben een jaar om een extra 30 uur opleiding te voltooien en verdien een sponsoring van een erkende makelaar. Dan, licenties worden permanent. Brokers moet 150 uur van de cursussen te voltooien en ten minste drie jaar ervaring als verkopers, per staatswet. Makelaars moeten ook beschikken over een hbo-opleiding.

Share This Post