Index / Ambachten / Hoe maak je een Rainstick Zonder Nails Make

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Rainstick Zonder Nails Make

In tijden van droogte, werd de regen stok gemaakt en gebruikt als een muziekinstrument in Noord-Chili als een manier om de regen te bellen. De Chileense mensen maakten hun instrumenten met cactus naalden en kleine steentjes naar het geluid van de reg

Advertisement

In tijden van droogte, werd de regen stok gemaakt en gebruikt als een muziekinstrument in Noord-Chili als een manier om de regen te bellen. De Chileense mensen maakten hun instrumenten met cactus naalden en kleine steentjes naar het geluid van de regen te maken. Vandaag de dag kunnen de kinderen leren over de geschiedenis, maar ook als kunst, door het maken van hun eigen regen stokken.

Wat je nodig hebt

Papieren handdoek buis

Constructie papier

poster board

Kompas

Potlood

Schaar

ambachtelijke lijm

Aluminiumfolie

Rijst

markers

Verf

stickers

Stel de papieren handdoek buis rechtop op een stuk van de bouw papier of poster bord. Trace rond de bodem, waardoor een cirkel. Gebruik een kompas om een ​​cirkel die 1-2 inches groter maken. Doe dit twee keer naar de uiteinden van de regen-stick te maken.

Knip beide cirkels. Lijn net boven de bodem van de keukenroltube met lijm en plaats een cirkel aan een uiteinde. Line-up van de cirkel gelijkmatig en druk hem stevig op de buis en laat het drogen.

Knip een stuk aluminiumfolie, dat is 1 1/2 keer langer dan de buis. Rol de folie tussen je handpalmen naar een lange, smalle vorm te maken. Draai het tot een spiraal vorm te maken. Wikkel het rond de buis en trek het langzaam uit.

Laat de folie in de buis en giet 1 kop gedroogde rijst in.

Lijm de andere cirkel op het open einde en laat het drogen.

Versier je regenstok met stiften, verf en stickers.

Hints

Laat de kinderen een kiel dragen bij gebruik van verf om hun kleding te beschermen.

Share This Post