Index / Huis / Hoe maak je een Quincy 325 Compressor Problemen

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Quincy 325 Compressor Problemen

The Quincy luchtcompressor 325 is een roterende compressor in staat om druk tot 325 pk. Luchtcompressoren kan worden gebruikt voor een verscheidenheid van huishoudelijke en nut doeleinden, maar soms storingen. Leer hoe u de verschillende delen van de

AdvertisementThe Quincy luchtcompressor 325 is een roterende compressor in staat om druk tot 325 pk. Luchtcompressoren kan worden gebruikt voor een verscheidenheid van huishoudelijke en nut doeleinden, maar soms storingen. Leer hoe u de verschillende delen van de Quincy 325 oplossen om snel terug naar het werk orde.

Controleer of de Quincy 325 is aangesloten op een directe voedingsbron en niet een verlengsnoer als u vindt dat het vreemd gedraagt ​​of het uitschakelen onverwacht. Een slechte of onbetrouwbare voedingsbron kan voorkomen dat de magnetische starter goed werkt.

Controleer de overdrukventielen op de zijkant van de Quincy 325 als je merkt dat de druk opbouwen tot gevaarlijke niveaus. De overdrukkleppen zijn ontworpen om overtollige lucht druk af maar kan verstopt raken of verstopt door vuil, vooral als het apparaat in gebruik op een bouwplaats of soortgelijke vuile omgeving.

Inspecteer het einde van de compressor als je merkt dat het apparaat defect is en niet werkt met compatibele adapters en gereedschappen. Lichtjes op de Quincy 325 startknop en laat de motor draaien drie keer. Let op de manier waarop het draait. Een correct geplaatste rotor wordt rechtsom draaien. Reverse elektrische leidingen van de compressor als je de rotor draaien tegen de klok in te merken.

Pas de klep aan de achterkant van de compressor die de temperatuur van het apparaat regelt als u vindt dat het erg warm wordt tijdens het gebruik. De fabrikant suggereert een temperatuur van 185 graden Fahrenheit voor optimale prestaties.

Share This Post