Index / Huis / Hoe maak je een Queen Box Frame Build

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Queen Box Frame Build

Het bouwen van uw eigen bed frame is een creatieve keuze die je maakt de vrijheid om het hout, beits selecteren, trimmen en dekt dat u wilt zonder te betalen voor een standaard lijst die is samengesteld en gekocht van een meubelzaak. Uw eigen kader z

AdvertisementHet bouwen van uw eigen bed frame is een creatieve keuze die je maakt de vrijheid om het hout, beits selecteren, trimmen en dekt dat u wilt zonder te betalen voor een standaard lijst die is samengesteld en gekocht van een meubelzaak. Uw eigen kader zal het ook mogelijk om een ​​perfecte pasvorm voor uw doos en matras te overwegen. Uw slaapkamer meubilair kan op een aangepaste kijkje te nemen bij het ontwerpen en samenstellen van uw eigen koningin box frame.

Wat je nodig hebt

 • 1 per 8 triplex

  2-door-4 multiplex

  Bakstenen

  Meetlint

  markers

  Lijm

  Boren

  schroeven

Schik twee 1-by-8 platen die 60 inch lang. Deze zullen als de bovenste en onderste dwarsliggers. Lagen twee 1-van-8 platen die 81 inch lang langs de zijkanten. Dit zijn uw linker en rechter zijde rails. Neem een ​​gewicht, zoals een steen, de rails in de staande positie te houden.

Voer een dunne strook houtlijm aan de rand van zowel de bovenste en onderste rails. Doe dit snel, zodat de lijm geen tijd om te drogen heeft. Bevestig de rails aan elke kant en de positie van het gewicht zodat de lijm op het bed frames te drogen. Zorg ervoor dat de randen zijn flush en gepositioneerd. Wacht 10 tot 20 minuten voor de lijm kleverig.

Schroef de rechterkant spoor naar de onderkant rail. Geef één dot 2 duim van de bodem en één punt van de bovenkant van de zijrail. Deze zullen dienen als leidraad voor je schroeven te positioneren. Met behulp van 2-inch houtschroeven, zorgvuldig boor de schroeven in en door het bedhek in de rand van het einde rail. Herhaal dit aan alle hoeken van het bedframe.

Leg een 2-by-4 stuk triplex op een snijvlak. Markeer een rechte hoek driehoek vanaf het einde van het hout. Dit zal uw hoek ondersteunt voor het frame. Snijd deze rechthoekige driehoek wig van de 2-by-4 en teken drie rechte hoek driehoeken, het snijden van elk uit hetzelfde stuk hout. Stel de resterende 2-door-4 wood opzij.

Breng een lijn houtlijm aan elke driehoek wig en zet een in elke hoek van het bedframe. Plaats de wig gelijk met de onderkant van het houten frame waar het wordt de grond raken. Deze zullen fungeren als extra ondersteuning voor het frame. Teken twee richttekens elke buitenzijde van de rails en gebruik een houtschroef per kant zet de hoeksteunen aan de rails.

Plaats een 2 x 6 in het midden van het bedframe. Dit zal dienen als de middensteun. Als de 2 x 6 past niet, het meten van de extra en trim het overtollige met uw zaag. Wees voorzichtig te veel uit, want je wilt het centrum steun aan gelijk met het frame zijn niet te snijden. Breng lijm en boor hout schroeven in de steun stevig hechten.

Bevestig uw zijsteunen door het boren van twee 2 x 6 stukken hout in de binnenzijden van de kant rails. Plaats elk 2 x 6 op twee inches lager dan de bovenkant van de rail side. Dit zal u toelaten om uw boxspring en matras lag op het bed frame, zodat het bed enigszins verhoogd. Als uw bed wordt geleverd met latten kunt u ze op de afgewerkte frame. Als uw bed heeft een boxspring en een aparte matras u zult niet latten nodig.

Hints

Kies unieke houtsoorten, zoals kersen of essen.

Vlek lichte houtsoorten om ze te laten uitzien als duurder hout.

Denk aan die voldoen aan uw houten doos frame met andere meubels in uw slaapkamer.

Share This Post