Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een quartz horloge Herstart

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een quartz horloge Herstart

Het hebben van een horloge dat de tijd niet houden kan frustrerend zijn. Laten we eerlijk zijn, het maakt niet uit hoe geweldig of dure het horloge is een horloge dat niet werkt is niets meer dan goedkope sieraden. Dus, hoewel het belang van een quar

AdvertisementHet hebben van een horloge dat de tijd niet houden kan frustrerend zijn. Laten we eerlijk zijn, het maakt niet uit hoe geweldig of dure het horloge is een horloge dat niet werkt is niets meer dan goedkope sieraden. Dus, hoewel het belang van een quartz horloge herstarten van niet groot kan zijn in de grote regeling van dingen, zij rechtstreeks betrekking hebben op de waarde van het horloge. Het is gemakkelijk om een ​​gestopte quartz horloge hernieuwd in een korte tijd te krijgen zonder dat de waarde van uw belegging.

Leg het horloge gezicht naar beneden op een zachte handdoek om het glas te beschermen op de voorkant van het horloge. Trek volledig de kroon, het stuk dat uitsteekt aan de zijkant van het horloge, dat wordt gebruikt om het horloge te stellen, zodat de mechanismen uit te schakelen.

Verwijder de achterplaat op het horloge met een kleine platte schroevendraaier. Wees voorzichtig met het oppervlak van het horloge niet bekrast. Schuif de punt onder de lip van de rug en breng een nieuwsgierige druk.Zoek de batterij en noteer welke kant omhoog. De nieuwe batterij moet in dezelfde richting worden geplaatst. Als de batterij in het bezit is van een veer, gebruik pincet om de veer uit de weg te verplaatsen en verwijder de batterij. Als het gehouden in een clip, verwijder de schroeven van de clip en verwijder de batterij.

Plaats de nieuwe batterij met dezelfde kant op als de batterij verwijderd en achteruit de procedures om het horloge weer in elkaar te zetten.

Stel de juiste tijd en duw de kroon helemaal terug in de quartz horloge opnieuw op te starten.

Hints

Sommige horloge fabrikanten eisen dat de batterijen worden vervangen door professionals om de horloges garantie te eren.

Share This Post