Index / Sport en fitness / Hoe maak je een Pump Wrench Force fietsenmaker

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een Pump Wrench Force fietsenmaker

Als u regelmatig fietsen te rijden, op een gegeven moment je gaat nodig hebben om een ​​band of een band binnenband te vullen met een fietspomp. Trek Bicycles maakt een reeks van fietspompen onder de merknaam Wrench Force. Na verloop van tijd, de pom

Advertisement

Als u regelmatig fietsen te rijden, op een gegeven moment je gaat nodig hebben om een ​​band of een band binnenband te vullen met een fietspomp. Trek Bicycles maakt een reeks van fietspompen onder de merknaam Wrench Force. Na verloop van tijd, de pomp O-ringen slijten, de handvaten plakkerig, en de slangen te kraken, wordt gevraagd de noodzaak voor reparaties. Het goede nieuws is een fietspomp is eenvoudig van opzet, waardoor het te repareren in een huis workshop maakt.

Wat je nodig hebt

Vervangende o-ringen

Pincet

vervanging slang

verstelbare moersleutel

Spray-on droog smeermiddel

Shop lompen

Open de klep dop op het uiteinde van de slang met de verstelbare moersleutel om het losschroeven van de slang. Verwijder de dunne, zwarte rubberen O-ring die rond de binnenrand van de klep met de pincet.

Plaats de nieuwe O-ring in het schoonspuiten met de pincet en schroef het ventieldopje weer op zijn plaats.

Controleer de gehele lengte van de slang. Op scheuren, droge rot of erosie rond de aansluitpunten op de klep en pomp vat. Verwijder indien aanwezig de slang door het losdraaien van de slangklemmen in het vat en de klep. Trek de slang van de trommel mondstuk en de klep af van het einde van de slang.

Sluit een uiteinde van de vervangende slang op de trommel mondstuk, zet dan de slangklem over de slang en druk deze over het vat mondstuk. Schroef de slangklem vast aan de slang vast te zetten aan de pomp vat. Schuif de andere slangklem op de slang, de push-het ventieldopje op de slang. Schuif de klem op het ventiel mondstuk en schroef hem vast.

Trek de pomphendel omhoog en spuit de droog smeermiddel op het handvat as. Push up en neer meerdere malen aan het smeermiddel verdeeld over de pompas te krijgen. Veeg overtollige spray-on uit de pomp vat weg.

Share This Post