Index / Onderwijs / Hoe maak je een Psy.D. Get Mate

Share This Post

Onderwijs

Hoe maak je een Psy.D. Get Mate

Een gezondheidszorgpsycholoog graad of Psy.D., is een professionele doctoraat waarmee degenen die het verdienen om de klinische psychologie te oefenen. Zij kunnen werken als adviseurs, universiteit psychologie professoren, klinisch psychologen, maats

AdvertisementEen gezondheidszorgpsycholoog graad of Psy.D., is een professionele doctoraat waarmee degenen die het verdienen om de klinische psychologie te oefenen. Zij kunnen werken als adviseurs, universiteit psychologie professoren, klinisch psychologen, maatschappelijk werkers en psychologen onderzoek, onder andere banen. Het verkrijgen van een doctoraat duurt meestal tussen de vier en zeven jaar, en studenten zijn verplicht om een ​​proefschrift, dat is een langdurig onderzoek papier op een gespecialiseerd onderwerp van hun keuze te verdedigen, om af te studeren.

Het verkrijgen van de opleiding die nodig zijn om te worden beschouwd als een goede kandidaat voor een Psy.D. opleiding. Scholen mogen niet eisen dat u in de psychologie te hebben studeerde als een undergraduate, maar met een aantal college cursussen in het onderwerp is nuttig. U kan ook nodig zijn om met succes afgerond cursussen in de biologie, scheikunde, statistiek en wiskunde, onder andere onderwerpen hebben. U kunt deze lessen te nemen op een community college als je ze niet nemen, terwijl je een undergraduate waren.

Onderzoek scholen die Psy.D. bieden 's. Sommige scholen dat graduate programma's in de psychologie award Ph.D. bieden graden, dus als u specifiek wilt dat een Psy.D., controleer dan de websites van de scholen die u interesseren om te bevestigen dat zij de graad.

Toepassen om de scholen die u interesseren op basis van hun bekentenissen criteria. Voordat u van toepassing zijn, bevestigen dat u voldoet aan de minimale eisen toe te passen. U kunt, bijvoorbeeld, worden verplicht om een ​​bepaalde Grade Point Average hebben. Zorg ervoor dat alle aanvullende informatie bevatten de school aanvragen, en voldoen aan alle deadlines.

Inschrijven in een programma nadat u bent opgenomen. Maak kennis met een academische adviseur van plannen van uw cursussen en hoe je zal voldoen aan de eisen afstuderen van het programma.

Neem de lessen die nodig zijn en geef ze. Praktijk een goede studie gewoonten, en een ontmoeting met uw professoren regelmatig om hulp als dat nodig is. Vul een proefschrift, als men nodig is, en te verdedigen ten overstaan ​​van een panel van de psychologie faculteit leden om je diploma te verdienen.

Share This Post