Index / Huis / Hoe maak je een PS2 met het internet te verbinden zonder een netwerk Disc

Share This Post

Huis

Hoe maak je een PS2 met het internet te verbinden zonder een netwerk Disc

Hoewel Sony's PlayStation 2 netwerkadapter wordt geleverd met een speciaal ontworpen "Setup" schijf, hoeft u niet per se nodig is om toegang te krijgen tot games op het internet. Games die online te spelen te ondersteunen hun eigen setup utiliti

Advertisement

Hoewel Sony's PlayStation 2 netwerkadapter wordt geleverd met een speciaal ontworpen "Setup" schijf, hoeft u niet per se nodig is om toegang te krijgen tot games op het internet. Games die online te spelen te ondersteunen hun eigen setup utilities gelegen binnen de mogelijkheden om het spel zelf te hebben. Dat betekent dat je het eigenlijke spel-cd gebruiken om hetzelfde wat je zou bereiken met de "Setup" schijf.

Zorg ervoor dat uw PlayStation 2 correct is aangesloten op uw thuisnetwerk. De PlayStation 2 netwerkadapter apparaat moet worden ingevoegd in de console uitbreiding van de baai, en de kabel die aan de netwerkadapter is aangesloten moet ook worden aangesloten op uw modem of router.

Plaats uw online-compatibele PlayStation 2 video game disc in je console. menu van het spel zal laden.

Selecteer de menu-optie met betrekking tot de online component van dat spel. Sommige games zullen een "Online" optie op het hoofdmenu, terwijl anderen een "Online" optie in het scherm "Multiplayer" zal hebben.

Omdat de PlayStation 2 netwerkadapter niet eerder is geconfigureerd, zal het spel zelf een scherm waarin u wordt gevraagd om het apparaat te configureren. Het enige wat u hoeft te doen is het selecteren van "Save Settings" om het spel om toegang te krijgen tot het internet via je PlayStation 2.

Share This Post