Index / Careers & Work / Hoe maak je een promotie Accepteren

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een promotie Accepteren

Het nieuws dat je hebt verdiend een bevordering van de werkgelegenheid kan gevoelens van vreugde en voldoening te lokken. Immers, het betekent dat je harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen en bevestigt dat uw werkgever herkent uw vaardigheden en j

AdvertisementHet nieuws dat je hebt verdiend een bevordering van de werkgelegenheid kan gevoelens van vreugde en voldoening te lokken. Immers, het betekent dat je harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen en bevestigt dat uw werkgever herkent uw vaardigheden en je waarde voor de onderneming. Uw uiteindelijke succes, hangt echter af van hoe u reageert op het nieuws. Na het uiten van je dankbaarheid, rekening houden met alle hoeken van het proces voor het accepteren van een promotie.

Functie-eisen

Voordat u een nieuwe baan te aanvaarden, weten komen over de wensen en eisen. Vraag uw werkgever hoe de nieuwe baan zal invloed hebben op uw werk uren en nieuwe taken en verantwoordelijkheden. Uw werkgever kan u nodig heeft om meer uren, inclusief overnachtingen en in het weekend te werken, en kan u vragen om meer moeilijke taken, die kan ertoe leiden dat u meer stress en sap je energie uit te voeren. Als je de persoon die eerder de positie weet, kunt u overwegen hoe tevreden over de taak die persoon leek en hoeveel tijd de persoon besteed aan het werk. Je moet ook weten te komen over je nieuwe team. Weten uw medewerkers en leidinggevenden kunnen helpen beslissen of je de baan wilt.

Pay en Benefits

Informeren over loon, voordelen en mogelijkheden voor vooruitgang in de nieuwe baan. In de meeste gevallen, een promotie heeft een loonsverhoging - maar dat is niet altijd het geval. Sommige per uur betaalde werknemers die veel overwerken misschien minder te verdienen in een bezoldigde positie, bijvoorbeeld. Als de promotie wordt geleverd met een hobbel in beloning, zorg ervoor dat de stijging vrij compenseert u voor de eisen van de nieuwe baan. Aan de andere kant kan je meer betaalde vakantie tijd ontvangt, een aantrekkelijker ziektekostenverzekering plan, een pensioenplan, een groter kantoor of het gebruik van een bedrijfswagen. Als u niet tevreden met het loon en voordelen die worden aangeboden zijn, niet het aanbod voor de vraag of uw werkgever zal onderhandelen dalen. Ten slotte vragen over de mogelijkheden voor verdere promoties.

Denk erover na

Voordat u een promotie, neem de tijd om alle aspecten van het bod te overwegen. Immers, kan een promotie van uw persoonlijke leven beïnvloeden. Nieuwe baan rechten kunnen snijden in uw familie tijd, je dwingen om een ​​hobby te stoppen of moet u een grote reis te annuleren. Dank je baas voor de behandeling van u en vragen of je een paar dagen om te beslissen of de promotie kan hebben. De meeste werkgevers zullen dit verzoek respecteren. Gebruik deze tijd met familieleden te praten en na te denken over eventuele offers die je moet maken. Weeg deze overwegingen tegen de voordelen van de promotie.

Geef hen uw antwoord

Maak kennis met uw werkgever binnen de afgesproken tijd voor uw reactie. Nogmaals uw genade voor de aanbieding en accepteer de nieuwe baan met een show van geluk en dankbaarheid. Zorg ervoor dat uw woorden en lichaamstaal weerspiegelen uw bereidheid om het werk te doen. Uw werkgever kan u vragen om papierwerk betekent de voorwaarden van de promotie te ondertekenen. Voordat u de vergadering verlaten, zorg ervoor dat je weet dat de details van wanneer u de positie en eventuele stappen die u nodig heeft tijdens de overgangsperiode te nemen zal beginnen. Begin het herdefiniëren van de relaties met collega's door hen bewust te maken van uw promotie en hoe je nieuwe baan rechten kunnen uw werkplek relatie beïnvloeden.

Share This Post