Index / Sport en fitness / Hoe maak je een Professional Soccer Scheidsrechter Word

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een Professional Soccer Scheidsrechter Word

Net als de spelers, moet een voetbal scheidsrechter beginnen honen zijn vaardigheden bij de jeugd niveau en blijven om uit te blinken bij elke sport van de concurrentie als hij wil om het leven ooit te maken bij het. Voetbal is veruit de meest popula

AdvertisementNet als de spelers, moet een voetbal scheidsrechter beginnen honen zijn vaardigheden bij de jeugd niveau en blijven om uit te blinken bij elke sport van de concurrentie als hij wil om het leven ooit te maken bij het. Voetbal is veruit de meest populaire sport in de wereld, en zelfs in de Verenigde Staten leidt het andere teamsporten in jongerenparticipatie. Dat betekent dat er zijn tal van plaatsen om je carrière te beginnen op de begane grond als een reeks van certificeringen, assessments en try-outs wachten op u in de hogere niveaus.

Wat je nodig hebt

Certificaten van US Soccer Federation

Het verkrijgen van de eerste scheidsrechter certificering door de US Soccer Federation of één van zijn hoofdstuk organisaties. Lokale voetbalcompetities en nationale voetbalbonden kunnen certificering cursussen die zijn aangesloten bij deze organisatie te bieden, zodat de lestijd en game assessments kan in je eigen gemeenschap worden ingevuld. Het laagste niveau van certificering (Grade 8) kunt u elementary- en middelbare schoolgaande kinderen scheidsrechter, maar kinderen die willen scheidsrechters vroege geworden kunt beginnen met een Grade 9 certificering die hen in staat stelt tot gewijzigde voetbalwedstrijden voor de jongste leeftijdsgroep bellen groepen.

Call spelen vaak, terwijl het verkrijgen van certificeringen voor de hogere klassen. Als je eenmaal een gevestigde scheidsrechter recreatieve competities bent, op zoek naar opdrachten bellen games in meer competitieve club of reizen competities, alsmede voor de middelbare school games, die een Grade 7 certificering vereist. Als u nog steeds te blinken na een paar jaar van varsity games, is het tijd om over te stappen naar het college gelederen (rangen 5 en 6) Begin met junior colleges of Divisie III-programma's in uw omgeving, maar zoeken naar mogelijkheden voor Divisie I games in de bredere regio. Scheidsrechters worden gegeven onderhoud assessments door USSF examinatoren als ze gaan naar hogere rang niveaus, en scheidsrechters in de rang 7 of hoger moet jaarlijks veld evaluaties en fysieke fitheid tests moeten doorstaan.

Woon een van de nationale USSF de scheidsrechter certificering sessies voor Grade 4 en hoger, die wordt beschouwd als het nationale niveau. Om in aanmerking te komen voor deze, moet je 75 spellen om uit te hebben opgeroepen bij de Divisie I college-niveau of op het hoogste niveau amateur volwassen voetbalclubs. U moet minstens 23 jaar oud zijn en twee jaar ervaring nodig hebt van de Grade 5-niveau. U moet een schriftelijke test te voltooien, field evaluaties en fysieke fitheid testen om Grade 4, waarmee u de lagere niveaus van de professionele voetbal scheidsrechter in de Verenigde Staten, met inbegrip van de A-League en Premier Development League te bereiken. Grade 3 scheidsrechters kunnen MLS spelen, het hoogste niveau van de competitie spelen in de Verenigde Staten te bellen.

Hints

De USSF sancties scheidsrechters tot Grade 3. rangen 1 en 2 scheidsrechters, die internationale wedstrijden, rapport kan bellen aan de FIFA, 's werelds-voetbal bestuursorgaan.

Share This Post