Index / tech / Hoe maak je een Print Cartridge Alignment Dat is mislukt op een HP Officejet 7410 Printer Fix

Share This Post

tech

Hoe maak je een Print Cartridge Alignment Dat is mislukt op een HP Officejet 7410 Printer Fix

Na een lange periode van gebruik, kan de HP Officejet 7410 printer uitgelijnd worden, die zal ertoe leiden dat uw prints te zijn uit het midden of oneven kleur configuraties. De printer is voorzien van een automatische uitlijning corrigeren procedure

AdvertisementNa een lange periode van gebruik, kan de HP Officejet 7410 printer uitgelijnd worden, die zal ertoe leiden dat uw prints te zijn uit het midden of oneven kleur configuraties. De printer is voorzien van een automatische uitlijning corrigeren procedure, maar het is mogelijk dat de procedure om te mislukken als er andere problemen met de printer. Vaststelling van een mislukte aanpassing wordt gedaan door het oplossen van een aantal verschillende hardwareconfiguraties voordat een nieuwe cartridge uitlijnen.

Pak de onderkant van het bedieningspaneel in het midden van de Officejet printer. Til omhoog totdat de hele bovenste helft vastklikt, zodat de interne onderdelen zichtbaar zijn.

Wacht vijf seconden voor de inkjet cartridge slede in positie in het midden van de printer. Druk de plastic deksel op de bovenkant van zowel de zwarte en kleurenpatroon. Trek beide cartridges uit de wagen.

Controleer de onderkant van beide cartridges te zorgen voor de korte strook tape volledig is verwijderd. Trek de tape als een deel blijft. Duw de cartridges terug in positie in hun overeenkomstige rijtuigen en duw de plastic deksels op de top om ze vast te zetten.

Duw de bovenste helft van de printer in de oorspronkelijke positie. Zoek de kleine plastic papier-indicator op de papierinvoer aan de achterkant van de printer. Schuif de indicator naar de rand van de papierinvoer als u gebruik maakt van normaal formaat papier, of schuif de indicator op de juiste lengte, indien u gebruik maakt van een kleiner formaat papier.

Tik op de "Menu" knop op het bedieningspaneel vooraan. Gebruik de pijltjestoets om naar de optie 'Onderhoud' en tik op "OK." Highlight "Inktpatronen reinigen" en tik op "OK."

Wacht tot het reinigingsproces klaar is met het uitvoeren van en de stekker uit het Officejet de stroomkabel. Sluit de kabel weer na vijf seconden en tik op de knop "Menu". Navigeer naar "Onderhoud" en klik op "OK."

Navigeer naar de optie 'Inktpatronen uitlijnen "en klik op" OK "om de uitlijning proces opnieuw te starten.

Hints

Als de printer nog steeds niet goed een uitlijningspagina af te drukken, kan het nodig zijn om volledig te verwijderen en de bestuurder van de printer opnieuw installeren. Navigeren door het menu "Start" naar "Alle Programma's" en "HP" en selecteer "Installatie ongedaan maken." Plaats installatie-cd van de printer na het verwijderen is voltooid en volg de installatie-instructies op het scherm. Keer terug naar de optie 'Inktpatronen uitlijnen "op het bedieningspaneel van de printer en klik op" OK. "

Share This Post